29 Nis 2012 #1 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Renault Sandero Stepway Long-Term Test Video - YouTube
21 Tem 2012 #2 mhmt06 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2011 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ersin abi sileceklerde değişik bi sistem var galiba sanderoda boyle bişey gormemiştim Türkiyede yok heralde
ersin abi sileceklerde değişik bi sistem var galiba sanderoda boyle bişey gormemiştim Türkiyede yok heralde
21 Tem 2012 Konuyu Başlatan #3 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 mhmt06' Alıntı: ersin abi sileceklerde değişik bi sistem var galiba sanderoda boyle bişey gormemiştim Türkiyede yok heralde Genişletmek için tıkla ... sadece kol değişik. silgeç Üst kısma geldiğinde onu aşağıya çekiyor.
mhmt06' Alıntı: ersin abi sileceklerde değişik bi sistem var galiba sanderoda boyle bişey gormemiştim Türkiyede yok heralde Genişletmek için tıkla ... sadece kol değişik. silgeç Üst kısma geldiğinde onu aşağıya çekiyor.