Sanayiden Aldığım Kapsamlı Bakımın Maliyeti Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vakkas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vakkas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Aracım için bugün sanayiden detaylı bir fiyat aldım ve ilginize sunuyorum.

2 adet salıncak Votto marka 70 TL
2 adet viraj uç lastiği 5 TL
Fren diskleri (takım) TRW marka 85 TL - Adelco marka 80 TL - Valeo marka 110 TL
Ön balata (takım) TRW marka 45 TL
Debriyaj seti Valeo marka 300 TL - Mapa marka 160 TL
Arka şanzuman kulağı 35 TL
2 adet balata spreyi 15 TL
Triger seti Gates marka 125 TL - Mais (orjinal) marka 170 TL
Vantilatör kayışı 25 TL
Gergi rulmanı 65 TL
Buji Mais marka 24 TL
Yağ filitresi, hava filitresi, polen filitresi 15 TL
Motor yağı ve şanzuman yağı 100 TL

Alınacaklar listesine ilave olarak 550 TL işçilik ücreti var. İlave olarak, -varsa- motor yağ kaçağı tespiti yapılacak ve giderilecek. Yukarıdaki parça fiyatları ve kaliteleri hakkındaki araştırmalarım devam ediyor. Sizlerin de parça kalitesi, tavsiyesi ya da daha ucuza bulabileceğim yerler hakkındaki düşüncelerinizi alabilirsem memnun olurum.

Araç ne bu arada yani megane 1 ve motor seçeneği nedir.. 16v ve 8v olmasına göre parça fiyatları farklı. parça fiyatlarına bakılırsa 16v gibi gözüküyor..debriyaj seti valeo marka 300 tl yazmışsınız... valeo yeşil kutulu olanmı yoksa üzerinde renault pieces de origin yazan kutumu.. valeo kutulu olanlar daha ucuz oluyor bana fiyat yüksek geldi.. verilen fiyat renault kutulu olanın fiyatı çünkü..trigeri kesinlikle mais taktırın..devirdaim pompası yok gördüğüm kadarıyla onuda mutlaka değiştirin ve mais marka taktırın..diğer parçalar aşağı yukarı normal gözüküyor.. işçilik zaten sadece baskı balata değişimine 150-250 fiyat veriyorlar.. 550 normal gibi fakat işçilik dahada düşürülebilir.. bence 2-3 yerden işçilik fiyatı araştırın 100 tl düşürseniz o parayla başka parça alırsınız.. parçalarıda araştırın sadece 1 yere sormayın..mutlaka indirim olur..

ayrıca baskı balatada motrio seçeneğide olmalı. renault güvencesinde 120tl olması lazım fiyatı maliyeti baya düşürür..

Araç, 2.0 8V olan modelinden. Valeo'nun kutulu-kutusuz olması hakkında çok fikir sahibi değilim çünkü sadece fiyat aldım. Parça konusunda elimden geldiğince titiz davranmaya çalışıyorum ve önerinizi dikkate alacağım. Sanayide sürekli gittiğim bir ustam var ve kendisine güvenirim. İşçilikten değil de parça fiyatlarından kırpma derdindeyim. Parça alımı konusunda önerebileceğiniz yerler varsa bilmek isterim.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

trigeri, su pompasını, salıncakları, lastikleri değiştir yeter hocam bence

Geri