Salıncak ve z rot kolları değişimi fiyat ve görüşlerim:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar birkaç gün önce megan 2 aracımın z rot kollarını ve salıncaklarını değiştirdim ne gibi şikayetlerim vardı öncelikle hafif bi çukur bile olsa tok tok ses gelirdi alt takımdan özellikle frenler görevini görmüyordu salıncaklardan dolayı nasl olacak derseniz frenler kapma yapıyordu alakası yok derdim ama varmıs ve uzun yolda arac gezme yapıyordu ve arac ufak bi tümsekten geçince frenler abs giriyordu aniden salıncakları ve z rotları degısınce bu sorunlarımın tamemen kurtuldum ve araca güvenim geldi gerçekten fiyatlara gelecek olursak parçaları her zamanki gibi kendim aldım

Bu işlemleri yapması tahminen 2 bucuk saat gibi bi zaman aldı değişimi baya meşaketli bir işlemmiş ancak işçilik biraz fazla verdim bikaç yere ugrasam daha uyguna halletirirdim saglık olsun :)

Salıncak sag ve sol ikisi birden 90 tl
z rot kolları sag sol ikisi 40 tl
İşçilik olarak da 120tl ödedim

Toplamda 250 lira tuttu.

Parçaları kendileri alsa yani direk gidip bi yerde yaptırsaydım 350-400liradan asagı söylemediler her zaman parçayı kendin alıp yaptırmak daha karlı arkadaslar

Hayırlı olsun Emre kardeşim. Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan inşallah. Fiyatlarda gayet makul gibi geldi bana.

Yarın akşam malatyaya yolculuk var hakkı abi bi elden geçireyim dedim:)

Fiyat çok iyi hayırlı olsun:eyv

İyi akşamlar. Arkadaşlar 2004 clio hb aracımda tümseklere çıkarken veya inerken lok lok ses geliyor. bir sürü şey söyledi tamirciler ve bi dünya masraf çıkarttılar. Sizce bu ses neden kaynaklanıyor ve ortalama masrafı ne olur?

İyi akşamlar. Arkadaşlar 2004 clio hb aracımda tümseklere çıkarken veya inerken lok lok ses geliyor. bir sürü şey söyledi tamirciler ve bi dünya masraf çıkarttılar. Sizce bu ses neden kaynaklanıyor ve ortalama masrafı ne olur?

Herhangi bir rot ayarcısına giderseniz.Levye ile kontrol ederek nelerin değişmesi gerektiğini size söyler.Bahsettiğiniz ses genelde z rotlardan kaynaklıdır.

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibiyse ortalama ücret ne olur?

Z rotlarda sıkıntı varsa çifti 50 TL civarında olsa gerek.

Makul ve uygunmuş. Teşekkür ederim.

Geri