Sahi Hiç Aracınızı Dışarıdan Kokladınızmı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Malum sıcaklar başladı Akdeniz civarı,bende artık genelde motorumla takılmaya başladım.Özellikle kırmızı ışıklarda beklerken hafifff açık camlardan buram buram yayılan sentetik kokular dikkatimi çekti epey niyeyse :)) Bazı kokularda epey bir tanıdık geldi bana tabii ki......birkaç koku mix yapmış ciğer yakar durumda dışarı geliyor ama araç içine bakıyorum insanlar pek neşeli demek farkedilmiyor hissedilmiyor adapte olunca :halay

Araştırmasını yapmadım açıkçası ama mantıken düşündüğümde çokta sağlıklı gözükmedi bana olay.Aracımız misler gibi koksun tamam torpido ve üstümüzde pırıl pırıl yansın onada eyvallah ama sağlığımızdanda olmayalım.Düşünüyorumda saatlerce o atmosferi soluyor olmak mutlaka negatif bir etki yapıyordur ...... yarın boştayken mümkün olduğu kadar arındırmaya karar verdim sevgili Flash ımın bu anlamdaki kimyasallarını sizlerinde bu konuya duyarlı olmasını ümit ederim

roadfox

Soluduğumuz hava gerçekten önemli.Araba kokuları beni tıkadığı için ben kullanmıyorum.
Paylaşım için teşekkürler.

Aracımı hemen hemen her gün yıkadığım için koku kullanmaya ihtiyaç duymuyorum zaten.qw

Geri