Sağa dönerken sağ önden vurunu tarzı ses geliyor yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Metehan58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Metehan58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar değerli,arkadaşlar fluence xtreme aracım var 2012 model sağa dönüşlerde sağ önden vurunu gibi acayip ses geliyor davlumbazmı dürtüyor diye arabanın altına baktım fakat görünürde bir sıkıntı göremedim tespit ettiğim kadarıyla araba dururken direksiyonu sağa çevirdiğimde ses gelmiyor fakat hareket halindeyken vurunu sesi geliyor yardımlarınızı bekler saygılar sunarım

abi o lastiğin bağlantısı ile alakalı sorun vardır adı aklıma gelmiyorda servise götür bence en kısa zamanda sıkıntı lı birşey olduğunu duydum

aks kafasından olabilir büyük bi ihtimalle eğer oysa 55 tl falan olması lazım

o sıkıntı benim araçtada var ama her servise götürdüğümde somut bir işlem yapılmıyor.benim tahminim direksiyon kutusuna bağlı bir uzantıdan kaynaklı .araç hareket halinde giderken direksiyonu çevirince düşük süratlerde çat diye bir ses geliyor.

Arkadaşlar bu gün arabamı götürdüm tamirci arkadaşa ön takımı baştan aşağı gözden geçirdi fakat ön takım canavar gibi dedi viraj demirlerini yağladı yine ses gitmedi ön sağ amörtisör takozunu yağladı ama yine tam çözüm olmadı bu arada 3 saat uğraştı sesin geldiği yeri anlamak için ama negatif o da anlam veremedi yinele yardımlarınızı bekliyorum başına gelen biri varsa ve çözümü bulunduysa bana yazssın

aynı sıkıntı bende de var 2012 privilige fluence çözum bulursanız .. lutfen

Geri