Sağ ön lastik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rn19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rn19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaş,benim arabanın ön sağ lastiği sol lastiğe göre daha geride görünüyor. Bugun farkettim,araba sağa çekiyordu ama rottan diye düşünmüştüm,sağ lastiğin arkaya doğru hafif geldiğini farkettim 4-5 cm kadar.Bunu sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?

rot balanscıya gidiniz... kaldırıma-çukura sert girdıyse lastık mekanığı kaymış-yamulmuş olabılır...

Bilal Abimizin dediği gibi ustaya gösteriniz. Arızanın büyümemesi ve en önemlisi güvenliğiniz için en kısa zamanda göstermenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
​4-5 cm'mihımmbir göz yanılmasıdır umarım dostlarında söylediği gibi rot'cu teşhisi koyar

Geçmiş olsun.Yüksek hızlarda büyük tehlike yaratabilir...:eyv

Arabanin buyuk darbe veya kazasi varmi ? Gonyesi duzgundur insAllah

Dediğiniz Gibi 4 - 5 CM Bir Kayma Söz Konusu İse Arabayı En Acilinden Bir Servise Götürünüz.

valla abiler rot cuya gittim usta o sıkıntı olmaz dedi rotili falan değiştim bi de rot ayarı yaptırdım iki lastik arasındaki fark epey azaldı ama hala eşit değiller. Arabanın büyük kazası gökhan kardeş.ama çukura sert girmiş olabilirim :(

valla abiler rot cuya gittim usta o sıkıntı olmaz dedi rotili falan değiştim bi de rot ayarı yaptırdım iki lastik arasındaki fark epey azaldı ama hala eşit değiller. Arabanın büyük kazası gökhan kardeş.ama çukura sert girmiş olabilirim :(
???Hala eşit değillermi?O nasıl rotcuymuş yaw milimetrik net ölçü kaçıklığı nedir bunu öğrenmen lazım böylesine bir kaçıklık ancak şaseyle ilgili bir iyi darbeden sonra olur ve yüksek süratlerde sakattır eğer bu bir göz aldanması değilse başka bir rotcuya gidip kaçıklık varmı varsa kaç cm bunu öğrenmeni şiddetle tavsiye ederim:cool:

Geri