Sağ ön cam sorunsali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reco1259
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

reco1259

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamın Aleyküm arkadaşlar. Sağ ön cam kaldırmada çok sorun yaşıyoruz yağsız kaldı diye yağladık ama yağmur sonrası yine aynı çok yavaş kaldırmaya başladı. Başına daha önce gelen var mı nasıl çözeriz? Saygılar.

Motor ömrünü tamamlamış büyük ihtimal. Yan sanayi komple alıp taktırın.

Kardesim cok uğraştım ancak sadece soguk havalarda kablonun gectigi metal buzulup kabloyu kasiyo bi care bulamadim kullanmıyorum rahat ediyorum ters bisi yapilacak gibi de degil

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galiba iki üyeliğiniz var.

Öncelikle motoru söküp bi bakım yapın kollektörünü zımparalayın temizliğini yapın burçlarını gresleyin. Daha sonra fitillere sprey gress sıkın farkı göreceksiniz

Ben de de ayni sorun vardi. Kronik mis galiba. Neyse ben kapi kartonunu soktum. Icini iyice wd 40 ile yagladim. Motorunda oralara siktim. Sonuc olarak birsey degismedi.hala da yavas. Buyuk ihtimal bu sorun cam motorundan kaynaklaniyor. Oyle sokulebilecek bir yerde de degil yani motoru. Zaten goremiyon neredeyse. Ben de biraktim artik yavas yavas kaldiriyor. Hic kaldirmamasindan iyidir.

Benim sağ çam da aynı. El ile destek ile kapatıyor. Aldigimda öyleydi, hala öyle. Kaniksadim sanki bir problem yokmuş gibi.

Mantıklı hiç bir çözüm bulamamıştım buna ben diğer flashımda sigortayı değiştirdiğimde(yüksek amperle) eski haline dönmüştü ama hala mantığını bulamadım iyimi:))kaybedecek çok şey yok bir deneyin....

Çıkmacılarda parçayı kolayca bulabilirsiniz

Geri