Sac(demİr) 16inc jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetik16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tetik16

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar... 4 adet Megane 2 SAC(DEMİR) 16INC jant aranıyor. Bunların nesli tükendi sanırım...:(

Umarım bulursunuz. Hint kumaşı mübarek artık zor bulunuyorıslık

Gerçekten yok piyasada anlamadım Bursa'da gezmediğim yer kalmadı sanırım. Orjinal sıfır tane fiyatı 300 liradan fazla yok böle birşey...

Gerçekten yok piyasada anlamadım Bursa'da gezmediğim yer kalmadı sanırım. Orjinal sıfır tane fiyatı 300 liradan fazla yok böle birşey...

E yuh yani :D celik jantalsan takimi 500-600 lira zaten cikmacilarda vs. Belki olabilir ama cikma olsugu icin jantta yamukluk vs. Olmasin dikkat et ugur abi nin verdigi linke bak :) sahibinden.com da gormustum ama 2.eldi :(

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Aslında kışlık lastikler için bizde böyle şeyler düşünsek olur. Hiç olmazsa çelik jantlar yıpranmaz. Tak kışlıkları kış gelince komple değiştir.

Yazin Turkiyeye gelirken 4 tane sokup getireyim hurdaliktan tatili bedavaya getiririm oyleyse:D

Burada buldum ama biraz pahalı gibi geldi bana.

E yuh yani :D celik jantalsan takimi 500-600 lira zaten cikmacilarda vs. Belki olabilir ama cikma olsugu icin jantta yamukluk vs. Olmasin dikkat et ugur abi nin verdigi linke bak :) sahibinden.com da gormustum ama 2.eldi :(

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.
Baki abi inanmazsn bizim dynamıque çıkma megane 2 çelik janta 850den aşağı vermıyolar. Sinir olmatan elde değil ki. Çıkma sac da yok piyasada. Sahibindene de güvenemiyorum ki çıkma sonucta yamuk jant gönderir sonra onla uğraş :S

Geri