19bao07
Bilgi Girilmemiş
Kız arkadaşım Kastamonu'dan İzmir'e dönüyodu bayram tatilinden bugun , dün 7 de bindi araca , normalde bugun sabah 8de burda olması gerekiyodu.mecburiyetten Metro denen abuk subuk firmadan aldı bıletını.otobus gece 3te arızalanmış bursaya 45dk kala, ve saat 8 oldu hala tamir etmeye çalışıyolarmış.3 kere ana merkezını aradım fırmanın 3.de artık bagırıp cagırmamdan sonra yetkılı mercılerle gorustuk yenı otobus gönderılıyo suanda dedıler otobuste en son yolcuları ındırıp otobusu ittirmeye calısmıslar yıne olmamıs , sankı o otobus o sekılde calıssa İzmir'e kadar sapasaglam gelicekmiş gibi nası bi zihniyettir arkadaş , nası bi rezilliktir , sene olmus 2012 , olaya bakın ya 13 saat suren yol oldu 19-20 saat belkide , yazık günah ya paranla rezil oluyosun bunların yüzünden
siz siz olun sehırlerarasında adı sanı duyulmamıs fırmadan bıle bılet alın ama bu METRO turizm denen rezillerden bilet falan almayın , sonuç bu olabilir , aklınızda bulunsun.. ucuz bılet satıyolar her yere calısıyolar dıye mıllet alıyo bunlardan bıletı bazen mecburi bazen keyfi .. inşallah batarsınız diyorum
siz siz olun sehırlerarasında adı sanı duyulmamıs fırmadan bıle bılet alın ama bu METRO turizm denen rezillerden bilet falan almayın , sonuç bu olabilir , aklınızda bulunsun.. ucuz bılet satıyolar her yere calısıyolar dıye mıllet alıyo bunlardan bıletı bazen mecburi bazen keyfi .. inşallah batarsınız diyorum
Son düzenleme: