Sabah sabah ...!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 19bao07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

19bao07

Bilgi Girilmemiş
Kız arkadaşım Kastamonu'dan İzmir'e dönüyodu bayram tatilinden bugun , dün 7 de bindi araca , normalde bugun sabah 8de burda olması gerekiyodu.mecburiyetten Metro denen abuk subuk firmadan aldı bıletını.otobus gece 3te arızalanmış bursaya 45dk kala, ve saat 8 oldu hala tamir etmeye çalışıyolarmış.3 kere ana merkezını aradım fırmanın 3.de artık bagırıp cagırmamdan sonra yetkılı mercılerle gorustuk yenı otobus gönderılıyo suanda dedıler :sinirli otobuste en son yolcuları ındırıp otobusu ittirmeye calısmıslar yıne olmamıs , sankı o otobus o sekılde calıssa İzmir'e kadar sapasaglam gelicekmiş gibi :mad::mad: nası bi zihniyettir arkadaş , nası bi rezilliktir , sene olmus 2012 , olaya bakın ya :mad: 13 saat suren yol oldu 19-20 saat belkide , yazık günah ya paranla rezil oluyosun bunların yüzünden :sinirli
siz siz olun sehırlerarasında adı sanı duyulmamıs fırmadan bıle bılet alın ama bu METRO turizm denen rezillerden bilet falan almayın , sonuç bu olabilir , aklınızda bulunsun.. ucuz bılet satıyolar her yere calısıyolar dıye mıllet alıyo bunlardan bıletı bazen mecburi bazen keyfi .. inşallah batarsınız diyorum :mad::mad:

Son düzenleme:
Can sıkıcı bir durum...

gecmis olsun.... filo buyudukce bole sacma sapan islerde olmaya basliyor iste... buyuk ihtimalle ek sefer oldugu icin araba eski ve bakimsizdi. yerinede butun arabalari kulladiklari icin araba bulamadilar.... birde yazida ucuz oldugu yaziyor ama ben metronun hic ucuz oldugunu gormedim varandan ve ulusoydan bile pahalli oldugunu gordum ama diger kucuk sirketlerden ucuz oldugunu gormedim tekrardan gecmis olsun ins en kisa surede gelir.

gecmis olsun.... filo buyudukce bole sacma sapan islerde olmaya basliyor iste... buyuk ihtimalle ek sefer oldugu icin araba eski ve bakimsizdi. yerinede butun arabalari kulladiklari icin araba bulamadilar.... birde yazida ucuz oldugu yaziyor ama ben metronun hic ucuz oldugunu gormedim varandan ve ulusoydan bile pahalli oldugunu gordum ama diger kucuk sirketlerden ucuz oldugunu gormedim tekrardan gecmis olsun ins en kisa surede gelir.
ben asla binmiyorum bu firmaya zaten , nilüfer ve anadoludan başka firmaya binmem de zaten ama en son bunların bıletlerı nilüferden vs ucuzdu , o yüzden öyle yazdım ama haklısındır pek fıyat konusunda hakim değilim olaya.
saat 8.45 de anca gelebilmiş diğer otobüs.her yere şikayet de ettim ana merkeze vs , mail de attım. kız arkadasım video ve resim de cekmıs , yerel gazete de calısıyodu önceden , oraya falan vericez , verebilirsek büyük gazetelere vs de ulaştırıcaz.en azından belki bı kac kısının bunlardan bılet almasını önleyip basla firmalarla adam gibi yolculuk etmelerini saglarız.
ayrıca bız bunları mahkemeye falan da verebılırmıyız acaba , ordakı saygısızlıkları falan da cabası zaten. bi şekilde zarar görmesini o kadar cok istiyorum kı bu kansızların , deli ettiler sabah sabah:asabi:sinirli

ben asla binmiyorum bu firmaya zaten , nilüfer ve anadoludan başka firmaya binmem de zaten ama en son bunların bıletlerı nilüferden vs ucuzdu , o yüzden öyle yazdım ama haklısındır pek fıyat konusunda hakim değilim olaya.
saat 8.45 de anca gelebilmiş diğer otobüs.her yere şikayet de ettim ana merkeze vs , mail de attım. kız arkadasım video ve resim de cekmıs , yerel gazete de calısıyodu önceden , oraya falan vericez , verebilirsek büyük gazetelere vs de ulaştırıcaz.en azından belki bı kac kısının bunlardan bılet almasını önleyip basla firmalarla adam gibi yolculuk etmelerini saglarız.
ayrıca bız bunları mahkemeye falan da verebılırmıyız acaba , ordakı saygısızlıkları falan da cabası zaten. bi şekilde zarar görmesini o kadar cok istiyorum kı bu kansızların , deli ettiler sabah sabah:asabi:sinirli
gazeteler felan etkili olucaktir. mahkemeyede verilebilir ama ne sonuc cikar bilemiyorum...

Geçmiş olsun. Metro fiyat konusunda çok pahalı değil, en pahalı olarak ulusoy ve varan olarak biliyorum, fakat aradaki 10-15 liralık fark ile birlikte, kaliteli hizmet ve güvenle yolculuk da aldığıma inanıyorum.
Son 4-5 yıldır metro ile yolculuk yapmıyorum ve soranlara da kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2 otobüs değiştiririm ama ulusoy veya varandan başka firmayla gitmem gideceğim yere.
Gazetelerde direkt olarak firma adı verilebilir mi bilmiyorum fakat verilirse eğer, bilinçli kişiler firmadan vazgeçecektir diye düşünüyorum. Firmanın merkezine yaptığınız şikayetler ise sadece özür ve saygısızlık yapan kişilere ufak bir uyarı(o da belki) olarak geri döneceğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun..

Geçmiş Olsun, Yanlış Hatırlamıyorsam Metro İle İzmir'den - Balıkesir'e Gelirken Otobüs Daha Manisa'ya Girmeden Arıza Yapmıştı ve Otobüsten İnmiştik Daha Henüz 2. Sigarayı Yakarken Bakım Ekibi Geldi, 2. Sigaranın Yarısında İse Otobüsün Elektronik Tesisatında Olan Sorunu Halledildi ve Yola Koyulduk :eyv

geçmiş olsun bizimde başımıza gelmişti sana katılıyorum . adam gibi söylemekle olmuyo sesin çıkmadıkça sorunlar da düzelmiyo

Geçmiş olsun..

adige nerelerdesin :)

Geri