S.a aranızda yeniyim arkadaşlar siz degerli abilere bir sorum olacaktı tesekkürler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben 2010 model megane 2 authentique kullanıcısıyım aracımdan memmunum ancak aracımda bir sorunla karşı karsıyayım ve bu sorun 2 aydır devam ediyor en son bugun cihaza baglattıgımda yakıt basıncında dengesizlik oldugunu gördük 24 olan basıncın normal degeri sürekli 15 30 arasında değişiyordu.
Sorun ise aracım rölantideyken aniden devir düşüklüğü yasıyorum stop edecekmiş gibi oluyo ama stop etmiyor aracım dizel bu arada
genelde soguk havalarda daha sık karsı karsıya kalıyorum bu sorunu daha önce yasayan oldumu yada nasıl bi çözüm yapabilirim
Tamirci arkadas pompadan dedi yada rail sensörü dedi bunların ikiside maliyetli işler rail sensörü 400 civarı digeri ise 500-1000 lira masraf cıkarıyor ve güvenemedim daha önce basına gelen yada bi çözüm bilen arkadaslar varsa cok iyi olur sımdıden tesekkurler

http://i42.tinypic.com/10ifpyf.jpg

Son düzenleme:
güncel

​Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayacaktır.:eyv

aramıza hoş geldiniz anlıyan bilen kardeşlerimiz cevap vereceklerdir bu arada forum kurallarımız gereği kendinizi üye tanıtımları bölümünde yeni bir konu açarak tanıtırsanız sizi tanımış oluruz

Aleykümselam kardeşim hoş geldin. Aracının problemini servise mi gösterdin. Eğer servise gösterdiysen ve pompadan diyorsa, tek pompayı değiştirdiğinde sorunun gideceğinden eminler mi? Yoksa baştan başlayıp sırayla değiştirmeyi mi düşünüyorlar?

Aleyküm Selam Aramıza Hoş Geldin

özel servise gösterdim ama aracımda sadece bi rölantide titreme oldugu için bu kadar cok msaraf cıkarırmı acaba o yüzden düşündürücü biraz

Yetkili servisten şaşma kardeşim,gerekmeyen parçayı boş yere değiştirmezler...

aleyküm selam kardeşim hoşgeldin rfc ailesine :) yetkili servis ne diyorsa yaptır boş yere parça değiştirmezler ustanında dediği gibi.. hem yapılan iş garantili oluyor diye biliyorum.

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

Geri