RXİ teyp problemi :(

megaturk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu arabanın içini sildim süpürdüm havalandırma deliklerine de parfüm sıktım ki sanırım biraz fazla sıkmışım sonrasında teyp ara ara kendini kapattı, resetledi yada direksiyonda ki kontrol kolu çalışmadı ki bugün hepten gitti :( Ne olmuş olabilir nasıl çözülür ?

aracın klimasını aç kullan sıcakta bi süre sonra kendiliğinden düzelecektir inş usb beynine felan zarar vermemiştir maliyet çok artar..

Teybi yerinden çıkarın .Daha sonra teybin üst kapağını sökerek içine saç kurutma makinesi ile sıcak hava tutun.Parfüm zaten kolay uçucu bir madde olduğundan kısa sürede her şey normale dönecektir.Sıkmış olduğunuz parfümün elektronik devrelere zarar vereceğini sanmam.Selamlar.

Teybi yerinden çıkarın .Daha sonra teybin üst kapağını sökerek içine saç kurutma makinesi ile sıcak hava tutun.Parfüm zaten kolay uçucu bir madde olduğundan kısa sürede her şey normale dönecektir.Sıkmış olduğunuz parfümün elektronik devrelere zarar vereceğini sanmam.Selamlar.

Kardeş söylediğini deneyecem şayet olmazsa çıkma teyp arayacam eğer onu da bulamazsam aparat için sana dönüş yapçam ...

Siz bilirsiniz ama bana göre cihazınızın zarar görmüş olma ihtimali düşük.Teybin içini kuruturken her ihtimale karşı bağlantı soketlerinin(enerji-hoparlör-kol kumandası soketi) olduğu kısma da aynı işlemi uygulayın.Selamlar.
Kardeş söylediğini deneyecem şayet olmazsa çıkma teyp arayacam eğer onu da bulamazsam aparat için sana dönüş yapçam ...

Arkadaşlar teyp sizlere ömür ama allahtan kablolara soketlere bişey olmamış. Çıkma teyp buldum onla değiştirdim şimdi herşey güzel. Yardım için teşekkürler ...

teybin bozulacağı varmış bozulmuş,parfumle alakası yok olayın.

Arkadaşlar teyp sizlere ömür ama allahtan kablolara soketlere bişey olmamış. Çıkma teyp buldum onla değiştirdim şimdi herşey güzel. Yardım için teşekkürler ...

geçmiş olsun, sorunun çözülmüş olmasına sevindim.

Geri