Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rüzgarımıza Kapılmadan İyi Düşünün Motor Hata Kabul Etmez !
2 gün önce böyle bi kaza bende yaşadım yamurlu havada motorun biri kaya kaya aracımın altına girdi şükür adamda bişey yoktu motordan herzaman korkarım tehlike
2 gün önce böyle bi kaza bende yaşadım yamurlu havada motorun biri kaya kaya aracımın altına girdi şükür adamda bişey yoktu motordan herzaman korkarım tehlike
Herşey tehlike aslındayağmurlu havada kayıp tırın altına giren araba yokmu?paten kayarken bile ölür insan olacağı var isemotor bambaşka birşey uzun lafın kısası gülü seven dikenine katlanır diken ise videoda ayrıntıları ile mevcutıslıkya sev ya binme misali
abi bazılarına çok güldüm komik düşüşler olmuş ufak tefek hasarlarla ama fena ya iki tekere güven olur mu Allah korusun bende bi kere biriyle ufak bi çarpışmıştım çok üzüldüm adam motordan düştü su aldım elini yüzünü yıkadım filan Allahtan terslemedi sağolsun ben hatalıydım çünkü
2007 de kapıldım o rüzgara tam kurtuldum derken gittim kangoo'nun yanına bir adet te 2 tekerli canavar satın aldım insan bulaştımı vazgeçemiyor hepsinden önce trafikte farkedilmiyoruz bu icatların üzerinde. ülkemizde motosikletlerle ilgili ayrı bir seminer v.s vermek lazım diğer sürücülere. 1 sefer kaza yaptım şimdiye kadar. o da hiç bir şekilde geçmeme müsaade etmeyen bir aracın sağ ön kapısını yedim o kadar