Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
laguna lip ile cupra lip aynı kategoride değil ama.. bu yüzden kıyaslama yapmamak lazım bence. mesela biz araçlarımıza cupra lip takamayız yani istediğimiz görüntüyü alamayız cupra ile.
atrı olarak laguna liplerin servislerde 350-400 TL gibi rakamlara satılması onu her zaman zirvede ulaşılamayacak bir ürün olarak lanse etmiştir bu yüzden bu camiada çok tercih ediliyor. (pahallı olan çok satar mantığı)
Sizin aracınız için öyle olabilir ama ben megane için konuşuyorum laguna lip li rs de gördüm cupra lı da bana cupra daha hoş geldi gözüme. Tabi pahalı olan herzaman çeker ama yakışanı yapmak lazım bence
bence güzel lip. üstelik wv servislerinde 2003 2004 cupraların lipinden istiyorum dediğinde 85 90 lira gibi bir fiyatı vardı 2011 de. yani fiyatda çok uygun. tek yapman gereken wv servisine gitmek rs le git baride araba görsünler