Rötüş boyası hk + Far ampülü hakkında

Beyazkartal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba ,

Clio 4 1,2 75 hp beyaz aracım var , bazı yerlerde ufak çapta taş çarpması sonucu izler bulunmakta olup daha önceden rötüş boya yaptıran yahut alıp kendisi yapan marka önerisini paylaşabilirmi ?

Birde ayrıca farlarımı değiştirmek istiyorum cam filmi yaptırdığım yer kısalar led uzunlara ve sise beyaz ampül(osram nightbreaker) yapalım dedi önerileriniz bekliyorum

Yapmaniz gereken 1 tane beyaz oje alip kucuk izleri kapatabilirsiniz :eyv

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapmaniz gereken 1 tane beyaz oje alip kucuk izleri kapatabilirsiniz :eyvGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ben öyle yaptim lakin olmuyor. Beyaz ojenin tüm tonlarini aldim kapamadi. Siyah ve kirmizi için oje ideal ancak beyaza çare olmuyor.

Git sanayiye aracının boya koduna göre 100-200 gram boya al, ben öyle yaptım 5 TL felan tutuyor. Rengide birebir. Üstelik çıkmıyor

Git sanayiye aracının boya koduna göre 100-200 gram boya al, ben öyle yaptım 5 TL felan tutuyor. Rengide birebir. Üstelik çıkmıyor

Nasıl sürdünüz ayrıca bazıları zımpara falanda diyor direk sürdünüz mü?

Son düzenleme:
Nasıl sürdünüz ayrıca bazıları zımpara falanda diyor sürek sürdünüz mü?
Ressamlarında kullandığı en ince fırçadan aldım, onunla uyguladım.. Zımpara felan yapmadım. Zaten nokta şeklindeki yerler için zımparaya da gerek yok..

Ressamlarında kullandığı en ince fırçadan aldım, onunla uyguladım.. Zımpara felan yapmadım. Zaten nokta şeklindeki yerler için zımparaya da gerek yok..

Sürdükten sonra kaç gün/ay oldu bir sıkıntı yaşadınız mı? Motor kaputuna sürecemde tereddütteyim biraz

Son düzenleme:
Eğer boyanın sürüleceği yer çok dipte değilse rütüş ile ( el beceriniz var ise ) yapabilirsiniz . Fakat biraz göçük tutmuş ve taşların çarpması sonucu pas tutmuş ise bi anlayana götürün derim :)

Geri