Rolantide ve özellikle soğukkan gelen ses! (video var)

gkmehmetgk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
scenic bölümünde açtım konuyu ama pek cevap alamadım ve çözüm bulamadım, isterseniz ordan silebilirsiniz sayın adminler,

geleyim soruna; hep var ama ısınınca yok oluyor gibi birşey(azda olsa var ama),
araba özellikle soğukken ilk çalıştığı zamanlar rolantide aşağıdaki (videodaki) sesi yapıyor, gaza basınca yada şöyle diyim devir yükselince gidiyo gibi yada motor sesi bastırıyo anlaşılmıyor

egzozcudan motorcuya, elektrikçiye herkes baktı bulamadı,
çok büyük bi sıkıntı yok ama rahatsız ediyor bazen ses müzik filan kapalıyken, teşekkürler cevaplar için şimdiden

sanki motorun titremesinden dolayı bir şey titriyor gibi bir ses ben bunu duydum yanlış mı duydum bilemiyorum. sanki o parçayı bulsak da elle bastırsak sesi kesecek gibi bir ses sanki. kaputu açıp ön taraftan dinlediniz mi hiç?

sanki motorun titremesinden dolayı bir şey titriyor gibi bir ses ben bunu duydum yanlış mı duydum bilemiyorum. sanki o parçayı bulsak da elle bastırsak sesi kesecek gibi bir ses sanki. kaputu açıp ön taraftan dinlediniz mi hiç?
tabiki yazdım yukarda bakıldı, çözemedik gitti

videoyu tekrar izleyin size fikir vericek :) sorunu bugün gittiğim yetkili renault servisi izmir renotoda buldum, motor sağ üst kulağından yapıyormuş bilgilerinize

Geri