Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi aracımda rölanti dalgalanma sorunu var yaklaşık bir yıldır da bu şekilde kullandım ha satarım ha satılacak diye fazla masraf yapmak istemedim ama malum megane kronik sorunlarla karşılaşınca dayanamadım açtım kesenin ağzını başta otomatik vites kutusu arızası selenoid valf ve şanzuman yağı değişimi yaptım İzmir'de olanlara yardımcı olabilirim komple 650tl tuttu.Yağ katkısı, 5x40 Elf yağı komple radyatör temizliği Yen'i antifriz falan lpg şamandıra ıvır zıvır hepsini elden geçirdik.Amma velakin şu rölanti dalganmasını çözemedim özel servis bir başladı benzin pompası ön oksijen sondası gaz kelebeği falan değişmesi gerek 2500-3000lira fiyat söyledi üstüne üstlük garanti veremem dedi hayırlı işler diyip çıktım tabi..
Geçen yıl gaz kelebeğini ön oksijen sensörünü değiştirdim bilgisayara bağlanınca oksijen sensörü hatası kam mili sensörü hataları verdi hayır bu şekilde kullanılıyor ama takıldın mı insanı sinir ediyor bu durum beyine yazılım attırdım 300-500km benzinde kullandım yok yine aynı yine aynı..var mı bir yerlere yöndericek yardımcı olacak birileri aracım 2007 model otomatik şanzuman LPG'li saygılarımla
Geçen yıl gaz kelebeğini ön oksijen sensörünü değiştirdim bilgisayara bağlanınca oksijen sensörü hatası kam mili sensörü hataları verdi hayır bu şekilde kullanılıyor ama takıldın mı insanı sinir ediyor bu durum beyine yazılım attırdım 300-500km benzinde kullandım yok yine aynı yine aynı..var mı bir yerlere yöndericek yardımcı olacak birileri aracım 2007 model otomatik şanzuman LPG'li saygılarımla