Rölantide çalışırken gaz verince stop etmesi ve ani fren yapıldığında rölanti düşmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alper41

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arabam 2000 model rne ,atiker sıralı sistem tüp var.Araç ilk çalıştırıldıktan sonra gaz verip bırakınca stop ediyor.Ayrıca motor sıcak iken ani duruşlarda rölanti çok düşüyor ve bazende stop ediyor.Fren sistemine baktırdım normal,neden kaynaklanabilir.Bu sorunu yaşayıpta çözüm bulan arkadaş varmı.Teşekkürler.

Arabam 2000 model rne ,atiker sıralı sistem tüp var.Araç ilk çalıştırıldıktan sonra gaz verip bırakınca stop ediyor.Ayrıca motor sıcak iken ani duruşlarda rölanti çok düşüyor ve bazende stop ediyor.Fren sistemine baktırdım normal,neden kaynaklanabilir.Bu sorunu yaşayıpta çözüm bulan arkadaş varmı.Teşekkürler.

Ateşleme gibi sorun ateşlemeyi kontrol ettirin buji ve buji kabloları ateşleme bobinine bakılsın düzelmezse subap ayarı yapılacak ben öyle çözdüm tek fark benim araçta düz sistem takılı fakat aynı megane 1 motorlu...

Kardeşim o kadar cok zaman, para ve emek harcadım ama tam anlamiyla çözulemedi cozecek usta da yok Ankara da simdilik bazen yapiyo bazen yapmiyo bende usandim sallamiyom stop ederse tekrar calistiriyorum rolantiye bakmamaya calisiyorum herhalde satip kurtulacam...

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri