Rni değil G t i

LAGUNA2002

Nedret ÖZDEMİR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar önceki Broadway ımı bir nedenden dolayı hemen geri satmak zorunda kaldım ve bunu aldım. Aracım 1998 model RN.
Araba sadeydi ben bir kaç işlem yaptım. Daha değişik önerisi olan arkadaşlarımın önerilerini alrsam uygulayabilirim şimdilik Yapılanlar şunlar.

Amerikan cam filmi

Amerikan park

Orijinal sis farları takıldı.

Ön logo ve arka yazılar pilastidip boya ile boyandı.

Ön tampona lip takıldı.

Aracın yer çekimine karşı direnci kırıldı.

RNİ jantları takıldı.

Detaylı temizlik ve boya koruma yapıldı.

Son düzenleme:
Maşallahı var,kazasız belasız kullan Nedret kardeşim...:eyv

maşallah bro ya çok sade ve şık olmuş tamm sevdiğim araç tarzı :eyv :eyv

ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

- Nedret abi kalpten beni götürecemi bu makine ne böyle ya maşallah bebekliğimden beri rni'ye binmekteydim satık ama hala kanımda var maşallah makina çok canlı 3. rni sanırsam bu hemen paylaşayım sayfamda :D

https://www.facebook.com/renaultspecial?ref=hl

Nedret kardeşim maşallah allah kaza bela vermesin araç çok diri :eyv

​Abim hayırlı uğurlu olsun ilk halini hatırladım bi anda hakikaten değişim diye buna denir emeğine sağlık.:eyv

- Nedret abi kalpten beni götürecemi bu makine ne böyle ya maşallah bebekliğimden beri rni'ye binmekteydim satık ama hala kanımda var maşallah makina çok canlı 3. rni sanırsam bu hemen paylaşayım sayfamda :D

https://www.facebook.com/renaultspecial?ref=hl

Kardeşim eyvallah güzel düşüncelerin için. Yalnız bu araba RNİ değil RN. ben jant değişikliğini yazmayı unutmuşum.

Arkadaşlar araba için öneriniz varsa söylerseniz sevinirim önerilerinizi uygulayabilirim.

masallahı var gercekten cok guzel bı arac olmus keyıfle bınersınız ınsallah
birde ek olarak ön far karatma ve egzos ucu takarsanız cok sık durucagını dusunuyorum

Son düzenleme:
aracın tatlı görünüyo bence hiç elleme :eyv :eyv

Geri