RFY 67 80.000 Bakımı Yapıldı

batuhan_3000

Batuhan KARALAR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Uzun zamandır foruma girmiyordum, hem bir bakayım hem de bakımımızı haber vermeye geldim :) Aradan geçen zamanda 81.000 km olduk ve arada zaman bularak ağır bakımımızı yaptırdık.

- Hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi ve mazot filtresi değişimi (Valeo marka)
- 10W40 Elf motor yağı
- Triger takımı ve V Kayışı değişimi
- Klima gazı kontrolü, ön fren diskinin temizlenmesi
- Birkaç ıvır zıvır falan..

Hepsini özel servisimizde 290 parça 120 işçilik 410 liraya yaptırdık. Geçen hafta patlayan sol ön lastiği de Lassa marka lastikle 145 liraya değiştirdik. Toplam düz hesap 550 liraya bütün işlemleri hallettik. Babam Megane II almaya karar verdi ve araba 2-3 ay sonra benim elime geçecek, eğitim için gideceğim Eskişehir'de 2 yıl geciken güzelleştirme operasyonuna başlayacağım. Herkese iyi akşamlar..

Son düzenleme:
Valeo marka triger kayışı ve v kayışı ilk defa duydum.. Siz gördünÜzmü parçanın üzerinde ne yazıyordu? Renaultun mais malı orjinal triger kayışları dayco markadır.

Orjinal yedek parça ve yetkili servisten şaşmamak lazım, bakımın hayırlı olsun kardeşim..

Orjinal parça yetkisiz servis benim tercihim:)
Bakımınız hayırlı olsun

Valeo marka triger kayışı ve v kayışı ilk defa duydum.. Siz gördünÜzmü parçanın üzerinde ne yazıyordu? Renaultun mais malı orjinal triger kayışları dayco markadır.

Orayı yanlış yazmışım kutuları orada kaldı ama filtreler Valeo ama diğerlerinin üzerinde Renault barkodu varmış. Sizin dediğiniz marka olabilir.

Servis konusunda içim rahat, 12 yıldır bakımlarımızı ve tamirlerimizi gittiğimiz özel servisimize yaptırıyoruz. Spring, yeni kasa Broadway, Kangoo 1.9 ve bu araç ustamızın elinden geçti ve şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Hatta bir 12 TL'nin restorasyonunu yapacaktık fakat usta aldığımız aracı onaylamadı güvendiğimiz için hiç uğraşmadık. Parçalarını biz alıyoruz, işçiliğini ustamız yapıyor öyle daha çok içimize siniyor.

Geri