Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Katılım olmadığı için,üzüldüm.Sanırım aracımın yaşı ve kategorisi itibariyle,diğer araçlara göre atıl kaldığından olsa gerek tek kaldı.Bu itibarla; RFC yönetimine ve onların nezdinde,tüm üyelerimize Saygılar sunar,Teşekkürler ederim.Bahtiyar SARICA
Yan apartmandaki komşumuzun R12 si var, kendisininde yaşı sanırım 80 civarında. Sürekli arabasını temizler pırıl pırıldır. Kirli halini hiç görmedim. Bu araçların değerini bilen nadir insanlardan.
Ben inanıyorum ki yeni araç sahiplerinin çoğu böyle değerli bir aracın karşısında durulmayacağını düşündüler.
Bizde artık Özgür Çetin ile bir dahaki Ayın Aracı 'nda yarışırız.Coupe Vs Sedan qw
Yan apartmandaki komşumuzun R12 si var, kendisininde yaşı sanırım 80 civarında. Sürekli arabasını temizler pırıl pırıldır. Kirli halini hiç görmedim. Bu araçların değerini bilen nadir insanlardan.
Ben inanıyorum ki yeni araç sahiplerinin çoğu böyle değerli bir aracın karşısında durulmayacağını düşündüler.
Bizde artık Özgür Çetin ile bir dahaki Ayın Aracı 'nda yarışırız.Coupe Vs Sedan qw
Çağrı bey;bu konuda ki hassasiyetiniz ve teveccühünüz için, size çok teşekkür ederim.Lakin,eski model bir araçla bu gibi aktivite sayfalarını gereksiz meşgul ettiğim hissi oluştu.Nezdinizde katılmak isteyip te,vazgeçen arkadaşlardan özür dilerim.Saygılarımla.Bahtiyar SARICA