Reşat kardeşim'in ziyareti

UĞUR BAŞAR

Uğur Başar
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bu akşam Reşat kardeşim, Kürşat ile ziyaretimize geldi, çok memnun olduk qw, Ayaklarına sağlık :eyv

2a8abasu.jpg

(1.5 dCi ile mazot yakarak gönderildi.. Tapatalk)

Güzel kare, ayaklarınıza sağlık gençler...:eyv

Yusuf Abime tesekkur ederim

Guzel vakit gecirdik hos sohbet

:)

Hoş gelmiş sefalar getirmiş. Reşat, şu benim gibi tarama özürlü ve az sakalı olan kardeş mi? :))

Ayaklarınıza sağlık beyler güzel kareler zibidi gibi sokaklarda değil herkesin kardeş olduğu evinde misafir edebildiği bir platformdayız..

Ayaklarınıza sağlık beyler, RFC ailesi demek bu işte, sadece dışarılarda yapılan toplantılar, buluşmalar değil aile olmak demek böyle aile ortamlarında da birbirimizle görüşmek hoş sohbetler etmek demek.:bravo

Ayaklarınıza sağlık:eyv

Ayaklarınıza sağlık beyler, RFC ailesi demek bu işte, sadece dışarılarda yapılan toplantılar, buluşmalar değil aile olmak demek böyle aile ortamlarında da birbirimizle görüşmek hoş sohbetler etmek demek.:bravo
Haklısın abim, geçen Cuma gecesi sizin evde sabahın beşine kadar yaptığımız muhabbetin tadı damağımda kaldı, evde seninle bir poz bile çekilmemişiz şimdi uyandım işi... :)

Güzel kare ayaklarınıza sağlık boşuna demiyoz Dostluğun Adresi diye :)

Haklısın abim, geçen Cuma gecesi sizin evde sabahın beşine kadar yaptığımız muhabbetin tadı damağımda kaldı, evde seninle bir poz bile çekilmemişiz şimdi uyandım işi... :)

Daha çok böyle buluşmalarımız olacak, sabahlara kadar sohbetlerimiz, tadı damağımızda kalan ortamlarımız olacak, o zaman çekeriz Ustam..:eyv

Geri