Reno 19 a teyp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Fotolarda boyutları yazıyor. Normal teybinizi çıkarıp bi ölçün derim.

ben teyibi nasıl takmışlar benim arabaya anlamadım teyp oynuyor düşecek gibi arabayı aldığımda geldi teyp üzerinde bir tuşu basmıyor ne olduysa diğer bilen arkadaşlar yorum yapabilirmi boyutu ve özelliği hakkında

Abi teyp sıradan cd veya mp3 çalarlardan ise anahtarları var, teybin 2 kenarına sokup çekiyorsun çıkıyor.

linkde verilen teyp araciniza uyar normal teyp boyutunda.Ama teyp kalitesiz birşeye benziyor üstelik USB girişi yok ki bu devirde USb cok ise yarar bir ozellik.

linkde verilen teyp araciniza uyar normal teyp boyutunda.Ama teyp kalitesiz birşeye benziyor üstelik USB girişi yok ki bu devirde USb cok ise yarar bir ozellik.

bunda usb yada SD kart girişi yokmu ben en çok ondan istiyordum ordan bir teyp önerebilirmisiniz fiyatıda özelliğide güzel olan yardımlarınızı bekliyorum

Abi teyp sıradan cd veya mp3 çalarlardan ise anahtarları var, teybin 2 kenarına sokup çekiyorsun çıkıyor.

teybin bende anahtarı falan yok asıldım kendim bi defa çıkmadı elektrikçiyede gitmedim teyp için 1 din ekranlı ve usb ve sd kart okuyuculu bir teyp iyi olur diye sipariş vermiştim onunda usb ve sd kart girişi yokmuş dediler ben bunlarda standart oluyor diye vermiştim iptal ettim fiyatta güzeldi o yuzden vermiştim yoksa teyp yeter şimdilik

olmadığını nasıl anladın merak ediyorum. öndeki mini usb girişinide görmemen ilginç. alan arkadaşım bu fiyata oldukça iyi bir teyp. 1gb dahili hafızası var usb girişide var ama mini usb girişi tabletlerde olduğu gibi ona OTG kablusu ile büyük giriş yapabiliyosun. Ben beğendim bufiyata alınabilir

olmadığını nasıl anladın merak ediyorum. öndeki mini usb girişinide görmemen ilginç. alan arkadaşım bu fiyata oldukça iyi bir teyp. 1gb dahili hafızası var usb girişide var ama mini usb girişi tabletlerde olduğu gibi ona OTG kablusu ile büyük giriş yapabiliyosun. Ben beğendim bufiyata alınabilir

Bende var diye sipariş vermiştim yoksa SD kart girişi de yoksa işe yaramaz diye vazgeçtim diğerlerinden benzerlerinde var ama onlarda çok paahalı 288 dolar o fiyata burda da alırsın bu ucuz olunca alayım demiştim vazgeçtim parayı geri yatırırsalar yırttık keşke daha güzel olsaydı

Bende var diye sipariş vermiştim yoksa SD kart girişi de yoksa işe yaramaz diye vazgeçtim diğerlerinden benzerlerinde var ama onlarda çok paahalı 288 dolar o fiyata burda da alırsın bu ucuz olunca alayım demiştim vazgeçtim parayı geri yatırırsalar yırttık keşke daha güzel olsaydı
vazgeçmek ile yanlış yapmışsın bu bildiğin tablet bilgisayar ve oto teyp bir arada olması dvd formatında da okuyor sesler daha kaiteli çalar

Geri