Renault ve Nissan'ın Rusya hamlesi

Hea. Ben Burada 1 Yıldır Ne Diyorum Abi, Renault Lada'nın Hemen Hemen Çoğunu Aldı Sözleşme İmzalandı, 2013 Bekleniyor Yürürlüğe Sokmak İçin. Aldığım Duyumlara Göre Renault Lada Markası Altında Çok Ucuz Arabalar Üretip Satacak ( Dacia Gibi ) Yada Çok Lüks Araçlar Üretip Belli Başlı Ülkelerde Satacak. Zaten Renault İle Ortaklığın İlk Meyvesi Lada Largus'ta K4M Motor Kullanılıyor 1.6 16 Valf ;)

1316627507_lada-largus-1.jpg

Kaan tebrik ediyorum seni takibin sıkı :) maşallah.

Kaan tebrik ediyorum seni takibin sıkı :) maşallah.

Bir Nevi Psikolojik Hastalık Abi, Otomobil Dünyasını Takip Edeceğim Kadar Dersleri Takip Etseydim Meslek Lisesi Değil Düzgün Bir Lise Okurdum, Şuan Evde Yatıp Durmak Yerine 4 Yıllık Bir Üniversiteye Giderdim, Ama Bana Sorsan Pişmanmısın Diye ? Yook Hiçte Değilim Sevdiğim İş İle Uğraşıyorum Yemişim Lisesini - Üniversitesini qw

Bir Nevi Psikolojik Hastalık Abi, Otomobil Dünyasını Takip Edeceğim Kadar Dersleri Takip Etseydim Meslek Lisesi Değil Düzgün Bir Lise Okurdum, Şuan Evde Yatıp Durmak Yerine 4 Yıllık Bir Üniversiteye Giderdim, Ama Bana Sorsan Pişmanmısın Diye ? Yook Hiçte Değilim Sevdiğim İş İle Uğraşıyorum Yemişim Lisesini - Üniversitesini qw

meslek yüksek okuluna gitsen iyiymiş aslın da en azından yani bu kafayla fena işler başarırsın 2 yıllık da.

meslek yüksek okuluna gitsen iyiymiş aslın da en azından yani bu kafayla fena işler başarırsın 2 yıllık da.

Çok Düşündüm 2 Yıllığı Lakin 2 Yıllığa Gideceğime Bir İşe Girip Para Biriktirsem 2 Yıl Sonra Bir Dükkan Açacak Parayı Bulurum. O Nedenle Pek Sıcak Bakmıyorum :kahve

Çok Düşündüm 2 Yıllığı Lakin 2 Yıllığa Gideceğime Bir İşe Girip Para Biriktirsem 2 Yıl Sonra Bir Dükkan Açacak Parayı Bulurum. O Nedenle Pek Sıcak Bakmıyorum :kahve

sen bilirsin :)

bu arada renault rusyayada fabrika açılıyor ve fluencelerin bir kısmı artık orada üretilecek buda şu demek oluyor fluence piyasasında Bursa fabrikası önde iken artık pastadan bir dilimde ruslar alacak :S

Geri