RENAULT TALİSMAN KAPI İÇİ REFLEKTÖRLERİ, KAPI İÇİ AYDINLATMAYA ÇEVİRDİM

Befe

Süper Moderator
41-Kocaeli
Hepinize merhaba.

Renault Talisman arabamı satın aldığım günden bugüne kadar bir çok retrofit ve yenilik yaptım. Sadece kendi aracıma değil, istekli Renault Talisman sahibi kanal takipçilerime de araçlarını kişiselleştirmelerinde yardımcı oldum.

Bu videomda da sizlere, arabama yaptığım bir yenilikten, bir özellik eklenmesinden bahsedeceğim. Normalde Renault Talisman'larda kapı iç tarafında sadece reflektörler bulunur ve üzerine ışık vurduğunda parlar. Oysa ki daha önceki yıllarda üretilen Renault otomobillerin bazılarında kapı içlerinde, kapı açıldığı zaman yanan ikaz lambaları bulunurdu. Bu lambalar hem arkadan gelebilecek araçların kapının açık olduğunu daha kolay fark etmesine, hem de araçtan inerken zeminin aydınlanmasına yardımcı olurdu. Bu çok basit ve işlevsel özellik Renault Talisman'ların hiçbirine eklenmemişti ve ben bu eksikliği elektrik tesisatını da çekerek giderdim.

Bu videoda Renault Talisman Kapı İçi Reflektörlerin, kapı içi aydınlatmaya dönüştürüldükten sonra nasıl göründüğünü ve çalıştığını izleyebileceksiniz. Nasıl yapıldığının videosunu ileride paylaşabilirim.

İyi seyirler.

• Beğen
Tepkiler: mcgc ve *USTA
Emeğine sağlık kardeşim, MAİS de senin bilginin yarısına sahip olmayan adamlar üst seviye müdür koltuklarında oturmaya devam ediyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Befe
Çok teşekkür ederim abi. Daha sonra nasıl yapıldığını da paylaşacağım. Ama yakın zamanda paylaşamayacağım.

• Beğen
Tepkiler: *USTA
Emeğinize sağlık.

• Beğen
Hakan bey elinize emeğinize sağlık . Benimde acaba neden bu reflektörlere ışık koymamışlar sorusuna cevap bulamadığım bir konuydu .

• Beğen
Hakan bey elinize emeğinize sağlık . Benimde acaba neden bu reflektörlere ışık koymamışlar sorusuna cevap bulamadığım bir konuydu .
Buradan yapacağı kara Renault'un ihtiyacı olmaması lazım. D segmenti, çok güzel bir araba yapıp, buradan kırpmak bana saçma geliyor.

Son düzenleme:
Geri