Renault symbol '07 1.4 aut teknik destek yardim lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AG7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AG7

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MRB. SİZLERE Bİ KAÇ SORUM OLUCAK. EĞER BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

ÖNCELİKLE ARACI MART 2015 TE ALDIĞIMDA YETKİLİ SERVİSİNDE BAKIMININ YAPILDIĞINI SÖYLEDİLER, YETKİLİ SERVİSİ ARADIĞIMDA DA AYNISINI TEYİT ETTİLER. SADECE PERİYODİK BAKIMININ GELDİĞİNİ VE BUNUN DA 300 TL GİBİ Bİ RAKAM OLACAĞINI ÖĞRENDİM. BAKIMINI CASTROL BAYİSİNDE YAPTIRDIM. (10/40W) MUHTEMELEN BENDEN ÖNCE ELF KOYMUŞLARDIR. ŞİMDİ BUNUN ÜZERİNE MOBİL1'İN DAHA İYİ OLDUĞUNU DUYDUM. BU ŞEKİLDE SÜREKLİ YAĞ MARKASI DEĞİŞTİRMEK SAKINCALI MI? YOKSA AYNI VİSKOZİTESİ YETERLİ MARKASI FARKETMEZ Mİ? BUNU MERAK EDİYORUM.

2.si aracımda sağ önden gelen bi uğultu vardı. 80-90 km/h aralığında daha da barizdi.ve hızlandıkça daha da artıyor. sesi net dinlemek istiyorsanız boşa attım mı motor sesi kesildiği için çok net geliyor. yavaşladıkça seste paralel olarak kesilmeye başlıyor. usta ile sağ ön tekerlek bilyasında mutabık kaldık. neyse 2 ön tekerlek bilyası+100 balatalar+40 tornacı+30 işçilik+60 230 tl. gelin görün ki ses kesilmedi. gittim yanına uğraşası gelmedi. kütahya'daki yetkili serviste bi tanıdık var. aradık. 2007 model 85000 de bilgilerini verdikten sonra. arka tekerlek bilyalarından geleceğini ve ön tarafa yankı yaptığını söyledi.

şimdi böyle bişey başına gelen varmıdır. Artık kime güveneceğimi bilmiyorum. adam gibi bi ustaya denk gelmedim. +yetkili servise gitmekte istemiyorum. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ve ANTALYA'da iyi bir renault ustası nerde bulabilirim.

SAYGILAR..

Geri