Renault Spring sarsıntılı çalışma

Burak Aslan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracım gazda olsun benzinde olsun çok sarsıntılı çalışıyor rölantide bile . gaz ayarı yaptırdım ateşlemede ve subaplarda sorun olabileceği söylendi . şimdi ne yapabilirim nasıl bir yol izlerim bu durum için . yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi forumlar . qw

ilk önce git bi tamirciye buji bujikablosu meksefe flan baktır. Çok çok sarsıntılı çalışıyorsa araban 3 piston çalışıyordur. ama az sarsıntı varsa subap ayarından olabilir.

ilk önce git bi tamirciye buji bujikablosu meksefe flan baktır. Çok çok sarsıntılı çalışıyorsa araban 3 piston çalışıyordur. ama az sarsıntı varsa subap ayarından olabilir.

başka bir problem olabilir mi peki ? bana da bunlar söylendi zaten . gidip hepsini kontrol ettiricem de bakalım başka bi problem olma olasılığı varmıdır ?

sen bi kontrol ettir tahmin etmiyorum başka bişey çıksın. Ata sanayiye git sana yakındır. Orda enis diye sor usta var beni melih gönderdi de sana her konuda yardımcı olur.

bu denilen işlem ne kadar tutar ortalama ?

subap ayarını 20 liraya yapar. meksefe flan buji flan fiyatlarını bilmen lazım toplamda 50 liradan fazla vermessin

aman kazık yemiyelim de :D çok teşekkür ederim yardımların için

bobinede baksın atesleme zayıfsada yaapar . Distribitör ( elektriği bujilere dagıtan Zımbırtı ) actır temizlet :)

Geri