Megane 3 aracımın yan aynalarını açan düğme aldığımdan beri çok sert çalışıyordu. Son zamanlarda iyice çalışmaz duruma geldi. Sokak aralarında araçların yanından geçerken, garaja girerken sürekli olarak aynaları kapatıp girmem gerekiyor. Aracımın bide arka bagaj kapağındaki lambalar kablo kopukluğu nedeniyle kah yanıyor, kah yanmıyordu. Cumartesiye randevu aldım. Aynı zamanda sol kapı gergiside çat çat diye ses yapıyordu onuda gösterdim. Sol ön kapıdaki komple cam açma düğmelerinin olduğu kısım değişmesi gerekliydi 280 tl parça parası işçilik hariç, gergi 150 tl civarı diye biliyorum bide arka bagaj elektrik işçiliği. Fabrikadan indirim taleb etsek elimize birşey geçermi? diye sordum. Biraz zor olur dediler ama bi deneyelim dediler. 1 gün sonra aradılar ve hepsini karşıladılar. Bitek elektirk işçilik parası kablo onarımından 49.75 tl ödedim. Aracım 2011 model garantisi bitti. Sürekli servise gittiğimden dolayı sürekli ufak tefek şeyleri karşılıyorlar. Aracıma bir kez daha aşık oldum. Teşekkürler RENAULT...