RENAULT servisimi seviyorum.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tazcan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tazcan44

Muhammet İbrahim ŞAHİN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megane 3 aracımın yan aynalarını açan düğme aldığımdan beri çok sert çalışıyordu. Son zamanlarda iyice çalışmaz duruma geldi. Sokak aralarında araçların yanından geçerken, garaja girerken sürekli olarak aynaları kapatıp girmem gerekiyor. Aracımın bide arka bagaj kapağındaki lambalar kablo kopukluğu nedeniyle kah yanıyor, kah yanmıyordu. Cumartesiye randevu aldım. Aynı zamanda sol kapı gergiside çat çat diye ses yapıyordu onuda gösterdim. Sol ön kapıdaki komple cam açma düğmelerinin olduğu kısım değişmesi gerekliydi 280 tl parça parası işçilik hariç, gergi 150 tl civarı diye biliyorum bide arka bagaj elektrik işçiliği. Fabrikadan indirim taleb etsek elimize birşey geçermi? diye sordum. Biraz zor olur dediler ama bi deneyelim dediler. 1 gün sonra aradılar ve hepsini karşıladılar. Bitek elektirk işçilik parası kablo onarımından 49.75 tl ödedim. Aracım 2011 model garantisi bitti. Sürekli servise gittiğimden dolayı sürekli ufak tefek şeyleri karşılıyorlar. Aracıma bir kez daha aşık oldum. Teşekkürler RENAULT...

Hemşo ne yaptın meganı binanın içerisinemi soktun alemsın hehe

Ayrıca bu gibi olaylar servisten servise değişiyor sizin servis baya seviyor sizi anlaşılan malatya'lıları kim sevmez desene:)

Hemşo ne yaptın meganı binanın içerisinemi soktun alemsın hehe

Ayrıca bu gibi olaylar servisten servise değişiyor sizin servis baya seviyor sizi anlaşılan malatya'lıları kim sevmez desene:)

Hemşerim bizim kapalı garaj olmassa olmazımız. 2 araçla ortalama 2 ayda bir gidince müşteri memnuniyetini göz önünde tutuyorlar. en azından kırmıyorlar bizi. Mersinde Malatyalı çok.. Malatyalıları sevmeyen ölsün...:))))

Renault farkı...:eyv

Güle güle kullan kardeşim , Gürsoy şaşırttı beni:)

hep aynı servisi kullanmanın faydaları sanırım. birde bu aracı taksi olarak görmek tuhaf geldi gözüme :D

Güle güle kullan kardeşim , Gürsoy şaşırttı beni:)
Saol abi. 2 senedir gidiyorum saolsunlar birçok parça değiştiler.

arkadaşlar şöyle bir gerçek var ki modeliniz ne olursa olsun araç servis bakımlıysa eğer renault sonuna kadar müşterisinin arkasında. sayfalardan bir arkadaşın komple kapı döşemeleri + tavan döşemelerini sarkmadan dolayı ücretsiz değişmişler. sonrada yok efendim renault şöyle kötü böyle kötü diye laf eder gider vw överler. vw de vites topuzunu bile kullanıcı hatası diye değişmiyorlar.

MAİS'in konularımızı takip ettiğini hatırlatmak isterim...:eyv

Geri