Renault scala ve talisman

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1387652.webp[COLOR=#009900 !important]Renault[/COLOR] en lüks modeli Talisman’ı Çin’de vitrine çıkardı. Renault’un Koreli şirketi Samsung tarafından üretilen SM7 platformunda geliştirilen araç sadece Çin pazarında satılacak

RENAULT SCALA
lzVjGl.jpg
[/URL][/IMG]
Vybanq.jpg
[/URL][/IMG]
nGBM61.jpg
[/URL][/IMG]

[FONT=helvetica, arial, sans-serif]yabancı sitelerde Scala için olumlu görüşler bildirilmiş ve iyi bir aile arabası olduğu söylenmektedir. nissan ın sunny aracına çok benzerliği konusunda çoğu forum şikayetçi. fakat araç 2012 yılında trafiğe çıkmış Türkiye de satışı olacak mı bilmiyorum ( bulamadım ) fakat bir iki forumda bu aracın Renault Symbol un yerini alacağı söyleniyor. Fakat bunu destekleyen bir kaynak bulamadım.

[/FONT]yabancı sitelerden bulabildiğim bilgilerdir. bilginize. yanlışlık varsa kusura bakmayın

​Scalayı çok beğendim.:eyv

Araçlar güzel ama ben deri koltuk sevmiyorum. Neyse böylede kabulümdür.ıslık

Talisman latitute ün biraz büyüğü ancak Scala tam bir Hyundai Accent klonu :D sırf kore de üretilmesi sebebi ile bile bu aracı resmen yağ çekme adına scala yaparak adamlara çekik gözlü Renault vermişler :D buna satış stretijisi deniyor kızmıyorum ;)

Abilerim benim anlamadigim yabanci sitelerin hic birinde symbol yok onlarda da clio gt var ama symbol yok scala var acaba symbol u kaldiriyormu renault

Symbol Dünya'da bitti, LOGAN ismiyle satılıyor...

Kusura bakm usta abi yanlis likla begenme dedim :) telefondan yaziyorum da ve bilgi icin cok tesekkurler abim

Talisman güzel yakışıklı araba gemi gibi maşallah

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri