Renault=Mercedes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheSero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mercedes Gibi Bir Firmadan Beklenmeyecek Bir Hata ! Hatası Renault İle Ortak Araba Yapmak Değil Hafif Ticari Sektörüne Atılmak Hiç Gereği Yok Piyasada Zaten Caddy - Doblo - Fiorino - Partner - Tepee - Kangoo vb. Bir Yığın Model Varken.

Citan'a 1.2 TCe 112 HP motor eklemişler...

Ne gerek vardı şimdi ? :)

1.2 Tce saçma olmuş bence o kasaya. Bir de söylemek istediğim sayfada alttaki yorumlara baktım da hala insanlar Mercedes Renault'un motorunu kullanacak ha şaka gibi diyorlar. Renault üzerindeki önyargı artık dağılmalı bence. Sonuçta Mercedes gibi bir firma boşu boşuna böyle bir tercih yapmaz bir artısı varki(hepimiz görüyoruz dci ci olarak) kullanıyor. Ama hala Renault dandik,ürettiği motorda dandik düşüncesi sinir bozucu ve bilgisizce bence.:sinirli

1.2 Tce saçma olmuş bence o kasaya. Bir de söylemek istediğim sayfada alttaki yorumlara baktım da hala insanlar Mercedes Renault'un motorunu kullanacak ha şaka gibi diyorlar. Renault üzerindeki önyargı artık dağılmalı bence. Sonuçta Mercedes gibi bir firma boşu boşuna böyle bir tercih yapmaz bir artısı varki(hepimiz görüyoruz dci ci olarak) kullanıyor. Ama hala Renault dandik,ürettiği motorda dandik düşüncesi sinir bozucu ve bilgisizce bence.:sinirli
Katılıyorum oraya yorum yazdım kaç kere renault u kötüleyenlere ama admin kabul etmedi.

Mercedes'in bu modelini yıldızı için değilde içindeki tek gerçek olan renault motoru için tercih ederim.. Ticari konusunda özellikle Renault'un motor olarak gerçekten tek olduğunu kabullenmiş..

1.5 ton boş ağırlığa sahip ve bu büyüklükte bir kasayla yakıt tüketiminde otomobillerle yarışan bir motora sahip bizim Kangoo'lar,Mercedes akıllılık yaptı bence...

• Beğen
Tepkiler: anlyldrm
Geri