Renault Megane2 HB 2.0 DCI

ApSUVai

Bilgi Girilmemiş
Fotolar Çok Hoş Paylaşmak İstedim Açikcasi

araç cok guzel gercekten acaba hangi versiyon bu exception desek exceptionun yan kapı ve tampon bantları koyu kahverengimsi renk, privilege desek ic mekanı bej degil, extreme desek full + full bi araç en uygunu exception jantlar farlar on tampon ön konsor vites topuzu vites cercevesi vs. vs. exceptionun aynısı :eyv galiba benim aracın kardeslerinden biri bu :D

Privilage Bu Anıl

gayet güzel harika 2.0 motor düşünemiyorum :d bide dizel huhuuhuhuhuuu

Privilage Bu Anıl

iyide abi ic mekan bej degil, jantları privileege jantı degil, ic mekan privilege ic mekanı degil ic mekanda jantlarda gorunuste exceptiona benziyor gerçi fransada bi araç fransadaki privilegeler boyle olabilir :eyv

​Tam binilecek araba bu işte,ne ararsan var,motor güçlü,şekil 10 numara...

iyide abi ic mekan bej degil, jantları privileege jantı degil, ic mekan privilege ic mekanı degil ic mekanda jantlarda gorunuste exceptiona benziyor gerçi fransada bi araç fransadaki privilegeler boyle olabilir :eyv

Bizde Ki Donanımla Fransadaki Donanım Bir Değil Ki Bize Maisin Hazirladiği Donanım Sunuluyor Orda İse Versiyonu Sen Seçebiliyorsun Benim Bindiğim Kangoo Da Mesala Fransa Da Dinamiq Plus En Üst Versiyon Ama Burda Üst Versiyon Privilage Oldugu İçin Benim Aracım Haliylen Privilage Oluyor

güzel aracmiş vay canına

muhteşem bi araç iç mekanı çok kalite :eyv biz 1.5 i tatminkar bulurken 2.0 nasıl olur acaba.

Geri