Renault megane 2 konsol panel ışıklandırması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysncftc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ysncftc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Günaydın, megane 2 extreme model aracım var 2008 model. Dün akşam farkettim panel üzerindeki analog klima tuşları altındaki cılız yanan ışıklar hiç yanmıyor. benim bildiğim o ışıkların yanıp göstergelerin belirgin halde olması gerekiyor. Belirtmiş olduğum kısım teybin üst kısmında kalan yerlerdir. Umarım anlatabilmişimdir. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı? Tşk.

Işıkların değiştirilmesi ile ilgili Emre Fırat kardeşim şöyle bir açıklama yapmış.

Hocam benim arkadaşın aracındada aynı problem vardı .

Sökmeniz gereken yerler , konsolun üstündeki saati sökün orda 2 tane torx vida var onları sökün , teybi ve cebi sökün ordaki 2 vidayı sökün . Sonra en alt kısımı sökün ordada 2 adet vida var . Daha sonra ön paneli çekip tırnaklarından çıkararak sökün . Daha sonra klima ünitesinin vidalarını sökün . Ben düğmelerine kadar sökmüştüm ön paneli ama belki arkada ampülleri değiştirmek için yeri vardır ampül duylarını sökebilirsiniz tahminimce . Ben farklı bi işlem yapmak için sökmüştüm o yüzden arkasını incelemedim ampülleri önden değiştirmiştim

keşke resimli anlatım olsa yapan arkadaslardan biri paylaşsa :) ufak bişey detay sökmeler çıkarmalar kendi başıma yapmam sıkıntı olabilir :)

Geri