Renault Megane 1 1999 1.6e 16 valf Alize Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JusepBe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JusepBe

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikler Selamın Aleyküm forumda yeniyim adım Serkan GİDER yaş 24 megan 1 1999 1.6 16 valf alize model bir araç sahibiyim .
Birkaç sorum olucaktı yardımcı olur musunuz ?
Siz bu aracı 2. El olarak satın aldıgınızda nelerine baktırırsınız ilk aracım oldugu için pek bilgi sahibi değilim arabanın hangi aksamlarını ustaya kontrol ettirmem gerek .
Birde 1999 alize paketinde orjinal olarak kaç hoparlör bulunuyor ben 4 saydım ama var olan 4 hoparlörden 3 ü bozuk bunları değiştirmek istitorum ön kapılar ve öm konsoldakinin ebatları kaçtır ve siz neleri öneriyorsunuz . Yardımınız için teşekkürler

Öncelikle hoşgeldiniz. Ben hoparlör konusunda yardımcı olayım. Ön konsolda normal hoparlör yok, tweeter hoparlörleri var. Kapılarda da yanlış hatırlamıyorsam 16.5 yada 17 cm lik hoparlör ler mevcut. Arka pandizotta orjinalinde 10 cmlik hoparlör var diye biliyorum. Eğer yok ise istenildiği takdirde kablo tesisatını çekerek hoparlör bağlayabilirsin. Arka pandizot hoparlör bağlama ile ilgili istersen yardımcı olabilirim. Ben kendi aracima algorist arkadaşın desteğini alarak hoparlör bağladım. İyi gunler.

Siz aracınızın 16 valf olduğuna eminmisiniz?
2000 model aşağısında 1.6 motorlarda 16 valf görmedim hiç

1999 modelin, ilk yarı ve ikinci yarı olarak iki çeşidi var diye biliyorum. Bendeki 1999 model ilk yarı üretim 1.6 8 valf k7m. Yani makyajsız kasanın son üretimi. İkinci yarı üretimi 1999 model 1.6 16 valf olarak ve makyajlanarak üretime devam ediliyor. Yanlışım var sa duzeltin arkadaşlar

Geri