Renault Laguna III hakkında bir kaç sorum var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Regnum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Regnum

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba! Aranıza yeni katıldım :) 2-3 ay içerisinde bir Laguna 3 almak istiyoruz, şuan Laguna 1'imiz var. Vazgeçemedik bu sevdadan hihi
Bir kaç sorum var;

1. Öncelikle bluetooth üzerinden müzik nasıl açılır? Kimisi müzik açabiliyorum diyor, kimisi telefon ile konuşabiliyorum fakat müzik açamıyorum diyor. Bunun aslı nedir? BT olmazsa AUX girişi nasıl kullanılır? Veya USB girişi ile müzik açılabilir mi? Bluetooth program üzerinden müziğe uyumlu mu? (Spotify programı üzerinden müzik dinliyorum.)
2. Arabada dolu 12V var diye biliyorum, bunlar ile telefon şarj edilebilir mi? iPhone'um var, Laguna 1'in çakmak girişine takabildiğimiz bir çoklu şarj aleti aldık. Fakat şarj etmiyordu:sinirli Sanırım güç yetersizdi.
3. Ses sistemi nasıl? Tatmin eder derecede mi? Vasat mı yoksa çok mu iyi?
4. Torpido soğutma standart mı?
5. Arka park sensörü standart mı?

Abilerim bu sorularıma cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz, iyi forumlar! :)

Merhaba,
1- orjinalinden bluetooth varsa telefon görusmesi yapar ve muzik dinlersiniz. Bende spotify den dinliyorum.ancak bluetooth yok ise ve sonradan bluetoorh aparati takildiysa sadece muzik dinleyebiliyorsunuz.
2- 12 V larda problem yok. Hepsini kullandım. Sizin taktiginiz çakmaklikta problem olabilir.
3-ses sistemi bose değil. Ama fluence kadar kötü bir alman arabası kadar iyi değil. İdare eder..
4-torpido standarttir.
5-arka park sensörüde standarttir.

alabiliyorsaniz executive alin..

teşekkürler :)

Bu aynaların otomatik kapanma olayı var mı abi? Veya kumandadan cam açıp kapama? Babam biraz üşengeç çünkü :) Bir de bluetooth olup olmadığını nasıl anlarız?

öncelikle hayırlı alırsanız hayılı olsun alacaksanız executive alın
1.executive için konusuyorum bluetooth ile çok kolay şekilde bağlayıp telefon görüşmesi yapabilir ve müzik dinleyebilirsiniz. ben bisefer bağladım sonra bidaha hiç bakmıyorum araca binince direkt bağlanıyor.
2. kolcağın içnde arka koltukta ve bagajda 12v mevcut calısıyortel. sarj edebiliyorum.
3.ses sistemi bana göre güzel araç içine dısarıdan ses gelmiyor.
4.executive için torpido sogutma,arka park sensorleri, anahtarsız giriş, anahtarsız çalıştırma adaptif exenon far standart.

Executive en mantıklısı denk gelmez ise privilage de tercih edilebilir.

kendimde laguna 3 kullanıcısıyım

lagunada expression en boşudur

dynamic ve privilege olan araçlardaki fark iç döşeme trim rengidir , lagunada paketler vardır doluluğunu bunlar belirler business + premium paket olanlar tam doludur , executive de bu donanımlara göre ilave navigasyon bulunur , sunroof tüm donanım seçeneklerinde opsiyoneldir

Bende laguna 2008 1.5dci privilege var bu torpito soğutma standart demişsiniz bunu nasıl çalıştırıyoruz bilgi verir misiniz ben benimkinde yok diye biliyordum?
?
Ayrıca araçta orjinal Bluetooth var ancak ben sadece telefon görüşmesi yapabiliyorum müzik dinleyeniyorum bu konuda da yardımcı olur musunuz??

Merhaba,
1- orjinalinden bluetooth varsa telefon görusmesi yapar ve muzik dinlersiniz. Bende spotify den dinliyorum.ancak bluetooth yok ise ve sonradan bluetoorh aparati takildiysa sadece muzik dinleyebiliyorsunuz.
2- 12 V larda problem yok. Hepsini kullandım. Sizin taktiginiz çakmaklikta problem olabilir.
3-ses sistemi bose değil. Ama fluence kadar kötü bir alman arabası kadar iyi değil. İdare eder..
4-torpido standarttir.
5-arka park sensörüde standarttir.

alabiliyorsaniz executive alin..

merhaba,2008 laguna 3 privilege donanımda torpido soğutma ve orjinal bluetooth yoktur,bluetooth ile nasıl görüşme yapıyorsunuz?

Bende laguna 2008 1.5dci privilege var bu torpito soğutma standart demişsiniz bunu nasıl çalıştırıyoruz bilgi verir misiniz ben benimkinde yok diye biliyordum?
?
Ayrıca araçta orjinal Bluetooth var ancak ben sadece telefon görüşmesi yapabiliyorum müzik dinleyeniyorum bu konuda da yardımcı olur musunuz??

Bluethooth lu araçlar var, sıfırken aksesuar olarak satıldı isteyen aldı istemeyen almadı , bluethooth dan müzik dinlemek için sistemein ad2p protokolü desteği olması gerekli sizin araçta bu yok zannedersem , torpidonun içinde soğutma için bir delik ve açma kapaması olması gerekli eğer o yoksa torpido soğutma yoktur

Geri