Herkese merhaba! Aranıza yeni katıldım 2-3 ay içerisinde bir Laguna 3 almak istiyoruz, şuan Laguna 1'imiz var. Vazgeçemedik bu sevdadan hihi
Bir kaç sorum var;
1. Öncelikle bluetooth üzerinden müzik nasıl açılır? Kimisi müzik açabiliyorum diyor, kimisi telefon ile konuşabiliyorum fakat müzik açamıyorum diyor. Bunun aslı nedir? BT olmazsa AUX girişi nasıl kullanılır? Veya USB girişi ile müzik açılabilir mi? Bluetooth program üzerinden müziğe uyumlu mu? (Spotify programı üzerinden müzik dinliyorum.)
2. Arabada dolu 12V var diye biliyorum, bunlar ile telefon şarj edilebilir mi? iPhone'um var, Laguna 1'in çakmak girişine takabildiğimiz bir çoklu şarj aleti aldık. Fakat şarj etmiyordu Sanırım güç yetersizdi.
3. Ses sistemi nasıl? Tatmin eder derecede mi? Vasat mı yoksa çok mu iyi?
4. Torpido soğutma standart mı?
5. Arka park sensörü standart mı?
Abilerim bu sorularıma cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz, iyi forumlar!
Bir kaç sorum var;
1. Öncelikle bluetooth üzerinden müzik nasıl açılır? Kimisi müzik açabiliyorum diyor, kimisi telefon ile konuşabiliyorum fakat müzik açamıyorum diyor. Bunun aslı nedir? BT olmazsa AUX girişi nasıl kullanılır? Veya USB girişi ile müzik açılabilir mi? Bluetooth program üzerinden müziğe uyumlu mu? (Spotify programı üzerinden müzik dinliyorum.)
2. Arabada dolu 12V var diye biliyorum, bunlar ile telefon şarj edilebilir mi? iPhone'um var, Laguna 1'in çakmak girişine takabildiğimiz bir çoklu şarj aleti aldık. Fakat şarj etmiyordu Sanırım güç yetersizdi.
3. Ses sistemi nasıl? Tatmin eder derecede mi? Vasat mı yoksa çok mu iyi?
4. Torpido soğutma standart mı?
5. Arka park sensörü standart mı?
Abilerim bu sorularıma cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz, iyi forumlar!