31 Mar 2018 #1 btukrmn Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 İyi akşamlar arkadaşlar 2.el 2012 Fluence 1.5dci aldım ve aracın üstünde oynamak istiyorum. Sizce neler yapmalıyım beygir artışı için ?
İyi akşamlar arkadaşlar 2.el 2012 Fluence 1.5dci aldım ve aracın üstünde oynamak istiyorum. Sizce neler yapmalıyım beygir artışı için ?
31 Mar 2018 #2 ulusoycelal Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Haz 2017 Mesajlar 751 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 43 btukrmn' Alıntı: İyi akşamlar arkadaşlar 2.el 2012 Fluence 1.5dci aldım ve aracın üstünde oynamak istiyorum. Sizce neler yapmalıyım beygir artışı için ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba hayırlı olsun araciniz yazilim Attirabilirsiniz manuel mi araciniz. 110 hp ise 145 hp 300 tork oluyor ama edc ile sorun oluyormus diye duydum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
btukrmn' Alıntı: İyi akşamlar arkadaşlar 2.el 2012 Fluence 1.5dci aldım ve aracın üstünde oynamak istiyorum. Sizce neler yapmalıyım beygir artışı için ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba hayırlı olsun araciniz yazilim Attirabilirsiniz manuel mi araciniz. 110 hp ise 145 hp 300 tork oluyor ama edc ile sorun oluyormus diye duydum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
31 Mar 2018 Konuyu Başlatan #3 btukrmn Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Teşekkürler, evet manuel. Yazılımı en son düşünüyorum, yazılım dışında motor da parça değiştirerek neler yapabilirim ?
Teşekkürler, evet manuel. Yazılımı en son düşünüyorum, yazılım dışında motor da parça değiştirerek neler yapabilirim ?
31 Mar 2018 #4 ulusoycelal Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Haz 2017 Mesajlar 751 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 43 btukrmn' Alıntı: Teşekkürler, evet manuel. Yazılımı en son düşünüyorum, yazılım dışında motor da parça değiştirerek neler yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Benim peugeot cu arkadaşlar egr kat iptali yapıyorlar ama dci de nasil bi etki olur bilemiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
btukrmn' Alıntı: Teşekkürler, evet manuel. Yazılımı en son düşünüyorum, yazılım dışında motor da parça değiştirerek neler yapabilirim ? Genişletmek için tıkla ... Benim peugeot cu arkadaşlar egr kat iptali yapıyorlar ama dci de nasil bi etki olur bilemiyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi