Renault Fluence Bakım Kitabı

anonim8181

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Merhaba;

İnternette hiçbir yerde bulamadım Fluence 1.5 dci bakım kitabını, kaç km aralıkla hangi bakımların yapılması gerektiği, hangi yağların kullanılması gerektiği vs. bakım kitapçığı varmış ama internette pdf halinde bulunmuyor. Kullanma kılavuzu var nitekim o kılavuzda yukarıda soruların cevabı yok bakım kitabında yazmaktadır diyor. Bulabilen, elinde olan yada bilen var mı?

Vallahi Onu Bulman çok zor olur Facebook sayfalarında belki bulabilirsin yada burdan ulaştığın birisinin elinde bulabilirsin o kitapçık gerçekten zor bulunuyor, İkinci el sayfalara uygulamalara baktım ama oralardada yok kolay gelsin umarım bulabilirsiniz.

Aslında motor ustalarına Sorabilirsin renault ustalarına onlar bilir hangi yağların kullanılacağı v.b şeyleri

Merhaba;

İnternette hiçbir yerde bulamadım Fluence 1.5 dci bakım kitabını, kaç km aralıkla hangi bakımların yapılması gerektiği, hangi yağların kullanılması gerektiği vs. bakım kitapçığı varmış ama internette pdf halinde bulunmuyor. Kullanma kılavuzu var nitekim o kılavuzda yukarıda soruların cevabı yok bakım kitabında yazmaktadır diyor. Bulabilen, elinde olan yada bilen var mı?
20.000 KM YADA 1 YIL OLARAK SERVİS BAKIM ZAMANIDIR. 5W30 PARTEKÜLLÜ YAĞ KULLANILIR. MARKA OLARAK CASTRİOL ELF MOBİL GİBİ BİLİNDİK MARKALAR KULLANIRSAN ARACIN İÇİN DAHA İYİ OLUR.

@anonim8181 aşağıda verdiğim adresteki kitapçığı incelermisiniz. İşinizi görebileceğini düşünüyorum.

@anonim8181 aşağıda verdiğim adresteki kitapçığı incelermisiniz. İşinizi görebileceğini düşünüyorum.

Maalesef bunu gördüm, genel kullanım hakkında bilgi var içinde nitekim detaylı bakım aralığı, yağ bilgileri gibi bilgiler yok.

Geri