25 Ara 2012 #1 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Ğ*Ğ°Ñ?ширители колеÑ?ных арок Renault Duster (russ-artel.ru) - YouTube
25 Ara 2012 #2 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,809 Tepkime puanı 1,798 Puanları 113 Yaş 55 Jantlar yakışmış...
25 Ara 2012 #3 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 lastiğin yanaklar iyi ama eni açısından yeri tutması sıkıntı bence biraz daha büyütselermiş iyi olurmuş.
lastiğin yanaklar iyi ama eni açısından yeri tutması sıkıntı bence biraz daha büyütselermiş iyi olurmuş.
25 Ara 2012 #4 doruk230 Doruk Anıl ALKAN, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 2,488 Tepkime puanı 9 Puanları 0 Onur GONULLU' Alıntı: lastiğin yanaklar iyi ama eni açısından yeri tutması sıkıntı bence biraz daha büyütselermiş iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla ... karda eni kucuk tutmaya calisiyorlar genelde basinc artip yol tutusu artsin diye...
Onur GONULLU' Alıntı: lastiğin yanaklar iyi ama eni açısından yeri tutması sıkıntı bence biraz daha büyütselermiş iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla ... karda eni kucuk tutmaya calisiyorlar genelde basinc artip yol tutusu artsin diye...
25 Ara 2012 #5 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 doruk230' Alıntı: karda eni kucuk tutmaya calisiyorlar genelde basinc artip yol tutusu artsin diye... Genişletmek için tıkla ... benim bildiğim kışın lastik havalarını biraz düşürürüz ki yeri sağlam tutsun diye ama sanada saygı duyuyorum kardeşim doğru olabilir.
doruk230' Alıntı: karda eni kucuk tutmaya calisiyorlar genelde basinc artip yol tutusu artsin diye... Genişletmek için tıkla ... benim bildiğim kışın lastik havalarını biraz düşürürüz ki yeri sağlam tutsun diye ama sanada saygı duyuyorum kardeşim doğru olabilir.
25 Ara 2012 #6 doruk230 Doruk Anıl ALKAN, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 2,488 Tepkime puanı 9 Puanları 0 Onur GONULLU' Alıntı: benim bildiğim kışın lastik havalarını biraz düşürürüz ki yeri sağlam tutsun diye ama sanada saygı duyuyorum kardeşim doğru olabilir. Genişletmek için tıkla ... o zaman lastigi distan yemez mi araba ?
Onur GONULLU' Alıntı: benim bildiğim kışın lastik havalarını biraz düşürürüz ki yeri sağlam tutsun diye ama sanada saygı duyuyorum kardeşim doğru olabilir. Genişletmek için tıkla ... o zaman lastigi distan yemez mi araba ?
25 Ara 2012 #7 Onur Gönüllü RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2012 Mesajlar 6,190 Tepkime puanı 517 Puanları 0 lastik havası 32 iken 30 yapınca dıştan yemez kardeşim biraz dedim ben