Renault Captur Tavan Çıtası / Barı ve Portbagaj (Port bagaj)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zobaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zobaa

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam uzman arkadaşlar.
İnşallah Bursa-Isparta-Antalya seyahatlerim olacak;bagaj problemim var. İnternette araştırdım port bagaj takmak istiyorum. Yetkili servis tavan çıtasının 755 ve portbagajların 1,300 (en ucuzu) olduğunu söyledi. Daha uyguna bu işi çözebilir miyim ? Yaptıran arkadaş var mı ?

Öncelikle tavan barı ihtiyaç olduğu için ekonomik sağlam alternatifler var mı ? (dediğim gibi Isparta-Antalya-bursadan olursa sevinirim)

Konuya vakıf arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Thule'nin internet sitesini bir inceleyin isterseniz. Onların ürün gamı son derece geniş.

Sponsorumuz S-Dizayn Bursa'da faaliyet gösteriyor, tavan barı konusunda onları arayıp destek alabilirsin...

tam olarak bilgim olmasada arkadaşım megane 2 araç için 700 liraya halletmişti tavan çıtaları ve port bağaj .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim eski capturuma uzunlamasına tavan barları siyah mastikle yapıştırılmıştı ve işlem 140 liraydı barlar dahil. Ne kadar sağlam olur yük taşımak için bilmiyorum gerçi ama hepsinin toplam 2bin lira olması çok saçma. 2.el de baksanız olur özellikle bursada bu konuda sıkıntı yaşamazsınız

Sağolun arkadaşlar. S-Dizaynı bi arayayım bakalım ne diyecekler. Thuleye baktım biraz tuzlu 2. ellerine bakıyorum ama hertürlü sabitleyicili bar bulmam gerekiyor...

iyı aksamlar on arka koruyucuları piyasadan bulabilirmiyım birde autdoor almak daha avantajlı hem koruyucular var hem nav internetlı hem arazi teknolojısı var

Piyasadan değil de servisten bulabilirsiniz hocam

Geri