Renault 9 motor yıkama :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Can_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Can_06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar aranıza yeni katıldım ilk defa karbüratörlü bir araba aldım ama sanki enjeksiyonlu gibi 😊 Renault 9 gte 92 model
Aracı alalı 1 hafta oldu yaşlı bir amcadan aldım Almancı neyse uzatmadan motor bakımlarını yaptırdım ustam yağ kaçakları olduğunu bi yıkatıp sonra tekrar kontrol edeceğimizi söyledi bende istemeyerekte olsa sadece alttan yıkatmak için gittim ve yıkayan şahıs arabaya ne yaptıysa çalışmadı sonra hava filan tuttu çalıştırdık arabayı ama bu sefer bişey farkettim arabanın kontağını açtığımda şarj ve yağ lambası yanmıyor yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum diyorum çalışınca sönmesi lazımdı.
Teşekkürler şimdiden 😊

89 ve 90 model 2 tane Flash sahibi oldum onlarda ışık yanıyor araç çalışınca sönüyor idi sizin araçta öyledir diye düşünüyorum

Öyle olması lazım diye düşünüyorum bende 2 gündür işyerinde öğlen sıcağında kaputu açıyorum bir umut belki kurur bi taraflar su aldıysa diye.

94 broadway var bende ışıklar yanıyor ve çalışınca sönüyor.

Bu gün sabah motor soğukken araba sarsıntılı çalıştı ve yağ lambası ile beraber yağ seviye göstergesi Işıkları hafif yandı söndü. Aklıma acaba basınçlı su kablolarda kopukluk mu yaptı ki sarsıntıdan sanki birbirine temas etti gibi geldi bana boş kalınca bütün kabloları kontrol etmeyi düşünüyorum temassızlık varmıdır diye

İşin ehli bir elektrikçide daha sağlıklı kontrol olacaktır. Elektrik olayı şakaya gelmez.

Bu gün götürebildim elektrikçiye tahmin ettiğim gibi temassızlık varmış usta halletti yağ seviye müşürünü temizlememe rağmen çalışmadı sanırım ömrü dolmuş çalışsa daha bi mutlu olucaktım ama araç az yaktığı için bazı şeyleri göz ardı ediyorum 😊 pioneer teyp taktım hoparlör değiştirip birde arkalara yeni hoparlör taktırıcam orjinal yerleri varmış 13cm sanırım.

Kontagı Açınca Yanar : Çalısınca söner Hiç Yanmıyorsa LAmba Müşür giderken parlama yanıp sönme yapıyorsa yağ pompası

Geri