Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Renault 19un sis lambasının fiyatı nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Ayfar ve Valeo ?

Güncell

vvalla fiyatlar değişmediyse, ben askere gitmeden önce;

VALEO = 120 TL (çifti)
AYFAR = 60 TL (çifti)

ama ayfar içine su alıyor zamanla ve de sararıyor vs diyorlardı..

dur bakalım bugün yarın bi servise gidicem, komple tesisatı kaça yaparlar bi de taksit yapıyorlar mı kredi kartına bi soracam, tekrardan yazarım gidince..

en son 1 sene önce mi ne sormuştum ortalama 180 TL'ye mal olur demişlerdi sanayide...

vvalla fiyatlar değişmediyse, ben askere gitmeden önce;

VALEO = 120 TL (çifti)
AYFAR = 60 TL (çifti)

ama ayfar içine su alıyor zamanla ve de sararıyor vs diyorlardı..

dur bakalım bugün yarın bi servise gidicem, komple tesisatı kaça yaparlar bi de taksit yapıyorlar mı kredi kartına bi soracam, tekrardan yazarım gidince..

en son 1 sene önce mi ne sormuştum ortalama 180 TL'ye mal olur demişlerdi sanayide...
Ayfar alsakta etrafına silikon çeksek olmaz mı ?( Çirkin olmamak kaydıyla ) , sis farı tuşuda almam arkalara bağlarım ...
Çok pahalıymış .. Teşekkürler abi .

Ayfar alsakta etrafına silikon çeksek olmaz mı ?( Çirkin olmamak kaydıyla ) , sis farı tuşuda almam arkalara bağlarım ...
Çok pahalıymış .. Teşekkürler abi .

valla tuş koblolr vs orjinal gb olması için 180 tl dediler sanayide valeo için.. servise sorcam 150 yi gözden çıkardım :D duruma göre 6 taksit yaparlarsa 180 ne de tamam derim :D bi gideyim ne dicekler bakayım :S

Aynen Evren abinin dediği fiyatlar, Kadir Ayfar alma kullanmış biri olarak söylüyorum :)
Valeo al tak evladiyelik

yan sanayi ne kadardır?;)

kardeşim ayfar alma ben aldım hata ettim hem aydınlatması zayıf hem sararıyor.

Sonuç olarak takmıyorum :D Belki takarım :D

Geri