Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arka güzelde ön gitmemiş bence, maşallah
Merceksiz xenon'a karşı olsamda madem karar vermişsin diyecek bişey yokBilader saten gördüğün aydınlatma 1-2 haftaya sökülecek ve yapacaklarım....
*Sis farı taktırıcam
*Farla Sis farlarına HID marka 8000k Xenon takıcam
*Parklar,Plaka,tavan,torpito beyaz aydınlatma takıcam.
*Son olarak para kalırsa Amerikan Park modlü attırıcam(Sinyaler sürekli yanacak ve sinyal verdiğimde daha canlı yanacak)
valla onu bunu bilmemde merceksiz xenona karşıyım. illa yaptırcam diyosanda ayarını falan çok düzgün yaptır ya da fara karartma falan uygula. geçen öyle biri yüzünden karakolluk oldum. adam şahine taktırmış uzunları yakmış geliyo. kısaları da yakıyo da bişi farketmiyor. tartışma falan derken büyüdü sonra ben soluğu karakolda o hastane de aldıBilader saten gördüğün aydınlatma 1-2 haftaya sökülecek ve yapacaklarım....
*Sis farı taktırıcam
*Farla Sis farlarına HID marka 8000k Xenon takıcam
*Parklar,Plaka,tavan,torpito beyaz aydınlatma takıcam.
*Son olarak para kalırsa Amerikan Park modlü attırıcam(Sinyaler sürekli yanacak ve sinyal verdiğimde daha canlı yanacak)
Merceksiz xenon'a karşı olsamda madem karar vermişsin diyecek bişey yok
Sislere de xenon tak o zaman daha uyumlu olur
Planlar gayet güzel
valla onu bunu bilmemde merceksiz xenona karşıyım. illa yaptırcam diyosanda ayarını falan çok düzgün yaptır ya da fara karartma falan uygula. geçen öyle biri yüzünden karakolluk oldum. adam şahine taktırmış uzunları yakmış geliyo. kısaları da yakıyo da bişi farketmiyor. tartışma falan derken büyüdü sonra ben soluğu karakolda o hastane de aldı
Ledler beyaz olunca daha iyi olacak..
Planlar güzel bekliyoruz devamını..