Renault 19 Alize (RTE)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bizaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bizaman

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Gaziantep'te ikamet ediyorum. Öğretmenim. 1998 model europa alize hatcback araç aldım. Forumu görünce hemen üye oldum. Arcın kilometresi 102000 de tavanda ve kaputta boya var kezzap atmışlar benimde haberim vardı. Arkadaştan aldım. 12000 tl ye aldım klima, hidrolik direksiyon direksiyondan kumandalı teyp var. Sizce fiyat nasıl. Biraz pahalı gibi oldu. İçim rahat değil nedense siz ne dersiniz.

Öncelikle aramıza hoşgeldin aracın da hayırlı olsun. Geneldd fiyatları 9-10 bin tl arasıdır oda sedanlar için hatcbacklerde.piyasa daha düşün ama yaz aylarında fiyatlar yükselsede araç komple boyalı ya da gibi ondan dolayı sadece benim fikrim 1500-2000 tl dostunuzdan geri.isteyin :) Hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin :eyv

normal ya ben senden daha pahalı aldım bir o kadarda 4 -5binde masraf yaptım

Fiyat çok çok normal km si düşük tam binmelik araç içiniz rahat olsun

aracınız düzgünse gayette iyi fiyata almışınız güle güle kullanın

hocam bende 96 model 1.4 var 10 binden aşağı vermem hayırlı olsun arabadan şikayetiniz yoksa fiyatı gayet iyi içiniz rahat olsun o fiyata başka alınabilecek araba varmı bir baksanıza
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun

Bende öyle bir araca bakıyorum şu an. Fiyatlar dediğiniz gibi genellikle içiniz rahat olsun. Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın ve hoş geldin hocam. İsmini ve aracın resimlerini de paylaşırsan seviniriz. Keyifli paylaşımlar.