renault 19 1.6e RNE sıralı sistem olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mavri

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Benim arabam 19 1.6e ,k7m motor enjeksiyonlu.bu araca sıralı sistem mi daha iyi olur yoksa normal sistem mi? teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
sıralı sistem olur 8v olduğundan 16v olan araçlara göre daha uygun olur hemde.şimdiden hayırlı olsun :eyv

Sıralı sistem daha iyi olur , normal sistemde basınç fazla olduğu için en ufak bir ateşleme problemini anında hissedeceksiniz .

R-19 a sıralı sistem takılması lazım ama bu arabaların emme manifoldları demir olduğu için basınca karşı dayanıklıdır . Örneğin Clio Symbol 1.4 motorun emme manifoldu plastik olduğu için normal sistem takılması yanlış olur . Normal sistem plastik manifoltları kırar .

Benim arabada normal sistem takılı ve bazen patlama oluyor.bunun sebebi normal sistem olabilirmi?

Benim arabada normal sistem takılı ve bazen patlama oluyor.bunun sebebi normal sistem olabilirmi?
Aynen öyle , bujileri değiştirin . Arabanızın ateşleme sisteminde sıkıntı vardır .
Ayrıca kısa zamanda basınç yada patlatma kelebeği yaptırın hava filtre kazanına .

Bende de vardı normal sistem , soğuk havalarda araba gitmiyordu patlama yapmaktan . Enjeksiyonlu 1.6 R-19

Siz değiştirip sıralı sistem taktırdınız mı?

Siz değiştirip sıralı sistem taktırdınız mı?

Mavri hocam
Sıralı sistem taktırmadım arabayı komple değiştirdim .

Ben R-19 dan çok çektim . 2400 TL harcadım adam olmadı en son 600 TL harcadım normale döndü .

Ben silindir kapağını çatlattım . Ateşleme problemi vardı . Sonra tamiri oldu düzeldi .
Sizin sadece Buji , buji kabloları ve bobinlere baktırmanız yeterli olacaktır .

Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.Reno 19 a sıralı sistem taktırsam bana hangi markayı önerirsiniz.Hangisinde daha performanslı çalışır...

ALDESA , BRC , ATİKER

Bu üç markayı kullandım hepsi sorunsuzdu . Aldesa tavsiye ederim . LPG tankınızıda büyük seçmeyin küçük bir tank görsel olarak iyi olacaktır . 35 LT .

Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.Reno 19 a sıralı sistem taktırsam bana hangi markayı önerirsiniz.Hangisinde daha performanslı çalışır...

Kesinlikle Atiker taktır. K7m Motora en uygun sistem atiker.

Geri