iyi günler arkadaslar megan 2 1,6 16 walf aracımı rektefiye yaptırmak istiyorum tahminen nekadar cıkar daha önce yaptıranlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi günler arkadaslar megan 2 1,6 16 walf aracımı rektefiye yaptırmak istiyorum tahminen nekadar cıkar daha önce yaptıranlar varmı yardımcı olursanız sevinirim
Kardes motor acilinca muhtemel degisecek şeyler vardir. Mesela segman yag pompasi triger devirdaim yag antifiriz subaplar krank (taslama kurtarmazsa) bunlari arastirip kaba taslak bi fiyat cikartirsin. Sonra rektefeci ve ustayla pazarligini yaparsin. Motor acilnadan oncede anlasacain ustadan muhtemel deisecek sifir alinacak parcalarin listesini yazdirirsin. Sonra gider parcacilari gezersin en uygun ve en guzel parca (orjinal) verecek yeri belirlersin. Sonra motor inince alinacak takilacak parcalar kesinlesir gider parcalari sen alirsin. Ha ustada alabilir. Ama ben senin almani oneririm. Pazarligini yapa yapa parcayi göre göre kafan rahat eder
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi