Radyo Problemi

Mustafa_SARIYER

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba aracımda radyo çalışmıyor. İşten çıktım telefonumu bağladım görüşme yaptım müzik dinledim durdum markete girip çıktım daha sonra baktığımda çalışmıyor olduğunu fark ettim. Renault yazısı saat ve sıcaklık göstergesi çalışıyor. Fakat ne radyoya ne CD'ye ne de telefona bağlanıyor. Hiç bir işlem yapmıyor, basıyorum düğmeye hiç bir şey olmuyor sizce nedendir bilgisi olan yada bu problemle karşılaşmış birisi varsa aranızda yardımcı olursa sevinirim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoş geldin Mustafa kardeşim. Sigortaları kontrol ettin mi?

Merhaba hoşbuldum. Kontrol ettim herhangi bir Problem yok sigortalarda

En yakın servise gitmen ve eğer garantin devam ediyorsa ücretsiz tamir ya da değişim olarak hakkını kullanman daha iyi olacak :eyv

Akü kutup başlarında bir problem olabileceğini düşündüm çıkarıp tekrar takmayı deneyeceğim bakalım o zaman ne olacak eğer olmazsa servise gideceğim.

Akü kutup başlarında bir problem olabileceğini düşündüm çıkarıp tekrar takmayı deneyeceğim bakalım o zaman ne olacak eğer olmazsa servise gideceğim.

Aküyü sökme bence. Hele elinde kitapçık yoksa kodlarla uğraşırsın. Servisine göstermen daha iyi olur düşüncesindeyim.

Aküyü söküp tak, kod bulamazsan yardımcı olurum...

Aküyü sökmem daha doğrusu sökemem zaten. Bir kere başıma geldi, ön panelde göstergeler hiç hareket etmiyor ve aydınlatması yoktu hiç. Sabah servise gittim akü kapağını açtı, kutup başı sanırım o kabloları çıkarttı taktı problem çözüldü, belki yine aynısı olmuştur diyerek o işlemi bir daha kendim yapayım dedim. Saolasın usta yardımın için

Geri