radyatör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba abilerim benim sorunlar bitmek bilmiyor malesef
debriyajın ordan su akıtıyor diye ustaya gittim 1 aydır zor diye bakmayan başka ustalara inat 5 dk da tahliye kanalını temizledi pislik dolmuşmuş oh be dedim sonra
su azaltıyor dedim bakalım dedi ustam hortumun ordan akıtıyor dedi hortumu değiştik kelepçe değiştik bekledik yine akıtıyor radyatörün sol kazanın plastik olan yer delik değişmesi gerekecek radyatör dedi yada çıkma kazan bulursan olur dedi fiyatı duyunca benim dudaklar uçukladı buna ne yapılabilir tamir mümkün değilmidir ne olur değişmeden kurtaramazmıyız
ben baskı balata değişip debriyajı yumuşatma derdindeyken üstüne bu çıktı gene nerden bulaştım bu araba ya satış verdim satamıyorumda artık kıyamıyorumda ne yapacamı bilmiyorum

kimse bişey demiyeekmi arkadaşlar ne yapayım 270 tl dedi bendeki radyatör delik olan kale marka ama palstik yanları bakır olanı al dedi gittiğim ustalar ne dersiniz bakır tamir olur dedi bunlar tamir olmuyor dedi sadece plastik olan kısımdan su eksiltiyor az bişey arada bakıyorum suya ayda bir falan dolduruyordum normalmı değişmeye gerek varmı ne yapayım ya

Radyatör delik tıkayıcılardan kullan kardeşim...

Arabaya biniyorsan parayi verip yaptiracaksin 270 cokta bir para degil sigara icme bi zahmet biriktir yaptir arabani, millet trigeri vs genel bakima sokuyor 1000-1200 tl para veriyor.. Yaptir kafan rahat etsin yada o pahali bu pahali masraf hep diyeceksen sat arabayi ..

Arabaya biniyorsan parayi verip yaptiracaksin 270 cokta bir para degil sigara icme bi zahmet biriktir yaptir arabani, millet trigeri vs genel bakima sokuyor 1000-1200 tl para veriyor.. Yaptir kafan rahat etsin yada o pahali bu pahali masraf hep diyeceksen sat arabayi ..
benim yaptığım masraf 7000 tl yi geçti halada bunlar çıkıyıor ne diyosunuz

Radyatör delik tıkayıcılardan kullan kardeşim...

bende onu dedim ama siboplarımı biyerleri kanalları mı ne tıkıyormuş dediler tavsiye etmediler hararet yaptırırsın dedi gidip alsammı yoksa

Geri