Radio Kodu Problemi (Renault Code Calculator Çözmedi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aless

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar ;

Arkadaslar 2011 Symbol aracıma dün ağır bakım yaptırdım ve akü bağlantısı bir süre kesildi , ardından teypte kod istedi . Formda söylenen yöntemi uyguladım teybi söküp üstteki notu "Renault Code Calculator" programına yazdım ve verdiği kodu girdim hata verdi .

Programa D009 yazdığımda bana 1937 veriyor ve kabul etmiyor . Teyp sonradan takılma yetkili servisi aradığımda verdiği kod da uyuşmuyor . Başka bir yöntemi varmıdır ?

Üzerindeki Parlak bantta ise R0599127 yazıyor , sürekli deneyemiyorm süre uzuyor :). Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum .

Teşekkürler , iyi forumlar .

brbqG0.jpg
[/URL][/IMG]

Emin olmamakla birlikte teyibin yan tarafındaki etiketteki numarayı programa yazmıyormuyduk ? Senin çektiğin resim teyibin üstündeki etiket . İlk resim görünmüyor.

34VR1415

Selamlar ;

Arkadaslar 2011 Symbol aracıma dün ağır bakım yaptırdım ve akü bağlantısı bir süre kesildi , ardından teypte kod istedi . Formda söylenen yöntemi uyguladım teybi söküp üstteki notu "Renault Code Calculator" programına yazdım ve verdiği kodu girdim hata verdi .

Programa D009 yazdığımda bana 1937 veriyor ve kabul etmiyor . Teyp sonradan takılma yetkili servisi aradığımda verdiği kod da uyuşmuyor . Başka bir yöntemi varmıdır ?

Üzerindeki Parlak bantta ise R0599127 yazıyor , sürekli deneyemiyorm süre uzuyor :). Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum .

Teşekkürler , iyi forumlar .

brbqG0.jpg
[/URL][/IMG]
Hic ugrasmayin yetkili bir servise gidin ruhsat sahibi iseniz kodu veriyorlar.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Ben hatta teybin seri numarasini vererek ve aracin sasesini vererek telefonda almistim.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Security yazan bir code var onu çekip gönderirsen yardımcı oluruz...

Teyp kodu yardım

Part Code 281154149R
Suppııler Code 269779
AGC 1220RF
Ara1230RF-D

Müdür devirttik diye bir kod yok lütfen yardım

Pardon securıty diye bir kod yok bende

Uygulama sizin kodu 1937 veriyor. Doğru girdiğinizden eminmisiniz ?. Teyp tamir gördümü hiç ?

Geri