R5 1990 model ucuz ne koltuk olabİlİr?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencayk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gencayk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.A KARDEŞLERİM BN YENİ RENOLT R 5 1.400 MOTOR 1990 MODEL ALDIM.Sürücü ve yan yolcu koltuğu tırnakları tutmuyor geriye doğru gidiyor kaltuklarımı değiştirsem diye düşüyorum ucuz ne bulabilirim??

a.selam kardeş hoşgeldin aracın hayırlı olsun sanırım giresundaki satılık r5 i aldın :) kendini birda burdan tanıtırsan adın nedir vs hakkında ;) bizde seni tanımış oluruz.

ÜYE TANITIMLARI

adım aykut ank dan arac ank duyurucaz bakalım ufaktan yapmaya calışıyorum sizinde bilgilerinizle r5 ankarada duymayan kalmıcak :)

Son düzenleme:
memnun oldum aykut.şuanda aracında neler var ne gibi modifikasyonlar yaptın? koltuk konusunda koltukçular tamir edebilir. veya kaportacılarada sorabilirsin.
ya da herhangi bir o boyutlarda bir aracın koltuklarınıda uydurabilirsin.

Bildiğiniz çıkmacı varsa R-19 RTE Koltukları alın RT olsun .
Süper olur .

Aykut hoşgeldin bi R5 çi olarak öncelikle çok sevindim. R5 hakkında herşeyi R5 bölümünü inceleyerek çözebilirsin Piyasadaki hemen hemen tüm araçları 3 aşağı 5 yukarı geçmişini biliyorum. Öncelikle aracınıda tanırsak iyi olur keyif alarak yavaş yavaş işleyeceğin araba olacağına eminim. R5 biraz hasta işi hayırlı olsun. Koltuk konusuna gelince kırıksa kaynakla çözersin eğer biraz geliştiricem dersen toros koltukları uyar (önler kızak yapısı aynı) ama biraz daha gösteriş istersen; Flash S koltuğunu kızaklarıyla beraber yenilemeni tavsiye ederim çünkü R11 ve R9 grubu dar bir kızak yapısına sahip ha birde unutmadan beşik diye tabir edilen sistemle çalışır.

2 haftada 3 tane R5 gördüm. 34 DOG 57 (Erdinin aşkı) 74 AF 484 (geçen sene buluşmaya gelen yeşil campus) vee.... Maslakta sır gibi saklanan astarlanmış garajda yatırılan gürlemeye hazırlanan Maxi Turbo II fena....:bravo

evet abi giresundaki aykut sanırım ordan almış aracı bende benim aracı tekrar nete koyunca merak edip mesaj atmış bna bende buraya gelsin tanışalım dedim kendisine öyle :)

Geri