R19 uma destro sirali sİstem lpg taktirdim. Sabahlari gaza geÇerken stop edİyor

theaprantice

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2 gün önce r19 a destro marka sıralı sistem lpg taktırdım.üzerinde normal sistem vardı.bu sabah kontağı ilk cevirmemde motor calıstı ama tık, istop etti ondan sonraki çalıştırmamda çok geç alıyor ateşleme ve araba geç çaılışıyor.bujilerim kabloları yeni daha.ve sıralı taktırmadan önce herhangi bir sorunum yoktu.takır takır çalışıyordu.Üstelik ozaman 1600 metrede karın kışın içindeydimm.Şimdi 0 metrede adanadayım

İlk önce hayırlı olsun. Araç farklı bir yakıt kullanmaya başlamış. Durum düzelecektir.

ilk zamanlar benimde başıma gelmişti sonrasında topladı, düğmeye baktınızmı benzindemi çalısıyor ilk çalısmada, şu nedenle söyledim benim lpg beyni arızalandı o zaman araba direk gazda çalısıyordu onun gibi bir sorun olabilir mi? garantiden beyin değisti sorun kalmadı.

lpgnin ayar sıkıntısı olabilir.sistemin montajını yapan yerle görüşmeniz gerekli.sistem daha öncedende lpg ile çalışıyormuş zaten aracın gaza yabancılığı diye bir durum yok istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.ufak basit bir ayar sorunu olabilir.hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :eyv

Sıralı sistemde ilk benzinle çalışır zaten. Gaza geçerken stop ediyosa o zaman motor soğukken gaza geçtiği için eder. biraz ayarları değiştirmek lazım ama direk stop ediyosa bi baktır yağtırdığın yere.

gaza geçiş ayarını değiştirsinler.. bende 30 dereceye ayarlamışlardı 38 dereceye çıkardılar.. düzeldi...

Kalibrasyonu düzgün yapamamışlar belli banada olmuştu. Kolay iş halledilir.

Sorun çözüldü arkadaşlar saolun yorumlarınız için.Çözüm ısı müşüründeymiş.Isı müşürü ısıyı algılayamadığı için sorun yaratıyormuş.onu değştirdiler sorun çözüldü.

Geri