R19 StOP ETME YARDM

konnen2122

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar aracım 1,6rne (megane 1 motor k7m) Enjeksiyonlu
aracım hem benzinde hem lpgde stop ediyor.Seyir halinde iken boşa atınca ve rolantide calısırken dalgalanmadan sonra stop ediyor.Ayrıca arac giderken motor freni yaptıgımda silkeliyor.Lutfen yardım ediniz sorunu bulamıyorum.
Beyni Bilgisayara bağladıgımızda Arıza vermiyor.

Kelebek bogazı Temizlendi(baska aractan denendi)
rolanti Valfi DEgistirildi.(komut verildi)
Oksijen potasyometresi(karakutu) Başka aractan denendi.
Sıcaklık Sensörü değişti.
Oksijen sondasının fisi cıkartılıp denendi.
Bujiler ve buji kabloları
Bobinler (başka aractan) takılıp denendi.
Beyin denendi.
Manifolt hortumlarına bakıldı.

daha aklıma gelmeyenlerde var arkadaslar.yaptıklarımın hepsi orjinal parça takılmıştır.

Bunlarla karşılaşan ve sorunu çözen varsa yardımlarınızı bekliyorum lutfen.

ekzantirik mili sensörü baktırdınız mı.tevzi makarası avans ayarı vs

Bu soruna yakın sorun bende de var sanırım bilen arkadaşlar buna bir yorum yapacaktır.

Bende ki sorun ise benzide çalışıyor gaza geçene kadar gidiyorum yolda yığılmalar oluyor arada sanki benzin gitmiyor hissi veriyor sonra geliyor araba şaha kalkıyor. Gaza geçene kadar virajda döneyim desem arada stop ediyor çalıştırıyorum bidaha kolayla stop etmiyor ..

Bu soruna yakın sorun bende de var sanırım bilen arkadaşlar buna bir yorum yapacaktır.

Bende ki sorun ise benzide çalışıyor gaza geçene kadar gidiyorum yolda yığılmalar oluyor arada sanki benzin gitmiyor hissi veriyor sonra geliyor araba şaha kalkıyor. Gaza geçene kadar virajda döneyim desem arada stop ediyor çalıştırıyorum bidaha kolayla stop etmiyor ..

boğaz kelebeği ni temizlettmiştin galiba ama onu temizlet rolanti ile alakalı kronık sorunları var galiba usta tavsiyesi istersen pendik te gazcı kartalda usta var tavsiyemdir yaparlar bende su almanın dışındda sorun kalmadı aküyü bitirmeseydim birde :)

ya bu ara R19 larda bi stop etme muhabbetidir gidiyor!
Hayır diyek hayır olsun! Mevsimlerdendir diyeceğim ama çok geyik olacak :)

Valla araçlar enjeksiyonlu :( keşke anlasam da yardımcı olsam!

ya bu ara R19 larda bi stop etme muhabbetidir gidiyor!
Hayır diyek hayır olsun! Mevsimlerdendir diyeceğim ama çok geyik olacak :)

Valla araçlar enjeksiyonlu :( keşke anlasam da yardımcı olsam!
Bende bunlar yokda debriyaj pedalının ordan yağmur yağınca su alıyor bir avuç tahliye kanallarını temizledik gene aynı

Aracım 98 k7m... tüpün kokusunu bilmiyo daha :) nazar değmesin Ne stop etme var ne rolantide dalgalanma ne hoplama ne zıplama.. Sözün özü lpg renault 19 lara yaramıyor :)

Aracım 98 k7m... tüpün kokusunu bilmiyo daha :) nazar değmesin Ne stop etme var ne rolantide dalgalanma ne hoplama ne zıplama.. Sözün özü lpg renault 19 lara yaramıyor :)
Bende de yok maşallah hemde tüplü nazar değmesin zıplama stop etme rolanti dalgalanması falaan hiç bişi yok ne lpg de nede benzinde benzinde kullandım dün akşama kadar hiç bişi yok lpg de bişi yok

Sorunlar bende de çoğu gitti çok şükür araçta bana sorun çıkaran birşey olmadı ama arada bir stop etmese güzel olacak rolanti sorunuda yok bende ama benzinden gaza geçiş anı ve ilk gaza geçmesi anında arada sıkıntılar oluyor bunu çözemedim sürekli yapsa birşey demyeceğim olur olmaz yerlerde arada bir yapıyor :)

Sorunlar bende de çoğu gitti çok şükür araçta bana sorun çıkaran birşey olmadı ama arada bir stop etmese güzel olacak rolanti sorunuda yok bende ama benzinden gaza geçiş anı ve ilk gaza geçmesi anında arada sıkıntılar oluyor bunu çözemedim sürekli yapsa birşey demyeceğim olur olmaz yerlerde arada bir yapıyor :)
Gaz ayarı yaparak açtırman lazım o kolay iş yada enjektör memelerini büyült çözülsün hadi keyifli sürüşler diyelim tanju kardeşim

Geri