R11 flahs s

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trendali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trendali

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
SLM ARKADASLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BENDE BİR TANE BABADAN KALMA YADİGAR BİR FLAHS S VAR 94 MODEL ORJİNEL KLİMALI SİMDİ SİZİN UZMALIĞINIZA İHTİYACIM OLUCAK BEN BU KLİMAYA NE YAPTIYSAM BİR TURLU SOGUTAMADIM NE GAZLAR BASILDI NAFİLE SOGUK HAVA UFLUYOR AMA İÇERSİ KAYNIYOR SANKI KLİMA YOKMUS GİBİ BİR ARKADASTAN DUYDUM ELEKTİRİKLİ KLİMA DİYE KOMPLE YENI TAKILIYOR PETEKLER FİLEN DEDİ GAYETDE GUZEL SOGUTUR DEDİ BU BABAMDAN YADİGAR KALDIGINDAN COK PARA HARCADIM TOPLADIM SATMAM DA Bİ O KADARDA HARCARIM VE MOTORU GUCLENDİRMEK İSTİYORUM ONERİLERİNİZİ BEKLİYORUM :sinirli SİMDİDEN HERSEY İÇİN SAĞOLUN

Ailemize hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.Klima hortumlarına falan baktırdınız mı?

Teşekkür ederim aranıza katılmak bi mutluluk... hepsine baktırdım hepsi yeni basıldı yeni hortumlar filtre tenı gaz kac kere kaz zaten bi arac parası verdim gaz konusunda klima radyatöru fan akla gelicek herseyi denedim ama sonuc alamadım

Teşekkür ederim aranıza katılmak bi mutluluk... hepsine baktırdım hepsi yeni basıldı yeni hortumlar filtre tenı gaz kac kere kaz zaten bi arac parası verdim gaz konusunda klima radyatöru fan akla gelicek herseyi denedim ama sonuc alamadım
Anladım.Bunlardan sonuç alamadıysanız klima motoru sıkıntılı gibi geldi bana.Merak etmeyin bilen arkadaşlar sorununuzu çözecektir.Ama klimayı söktür diyen olursa bence bu kadar para harcamışken o hataya düşmeyin.:eyv

anladım tşk ederim BİLEN ARKADASLARDAN DA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM KLİMA VE MOTOR GUCLENDİRME KONUSUNDA SAYGILAR TŞK

Aileye hoşgeldiniz öncelikle:eyv​ben gariban klimasız takıldığım için çok bir fikrim yok ama bilen dostlar yardımcı olacaktır.

Klima borularını kamufile etmeniz işinize yarayabilir.

Geri